Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Jūlijā Igaunijā notiks mūzikas festivāls Grind Fest

Easyget.lv, 24.05.2013. 13:44 | komentāri (1)

Igaunijas lielākais elektroniskās un deju mūzikas festivāls Grind Fest 2013 šovasar piedāvās divpadsmit starptautisku mākslinieku uzstāšanos
Jūlijā Igaunijā notiks mūzikas festivāls Grind Fest

Festivāls Grind Fest notiks 12. un 13. jūlijā Pērnavā, "auto24ring" sacīkšu trasē, informē Made in Baltics pārstāvis Kristofers Knesis. Agrāk Grind Fest vairāk ticis asociēts ar drum&bass un dubstep mūzikas virzieniem, bet šogad gaidāmas arī citu žanru mākslinieku dzīvās uzstāšanās. Pagājušās vasaras Beach Grind festivāls, kura galveno mākslinieku godā bija Netsky un Camo & Krooked, pulcēja vairāk nekā trīs tūkstošus apmeklētāju.

Starp šī gada māksliniekiem atrodami tādi vārdi kā Camo & Krooked (Austrija), Mord Fustang (Igaunija), Feed Me, Foreign Beggars, Gemini, Friction un Ayah Marar (visi no Apvienotās Karalistes). Elektroniskās mūzikas pieredzējušākos klausītājus priecēs High Contrast (Anglija) uzstāšanās.

Festivālā uzstāsies arī starptautisku slavu guvuši igauņu dīdžeji – Bert On Beats bijis viens no labākajiem mūzikas producentiem Igaunijā jau gadiem ilgi. Veiksmīgi starptautiskā drum&bass vidē startējis arī Mutated Forms.

"Patiesībā visi gaidāmie mākslinieki ir lieliski un nav būtiski zināt, kurš parakstījis līgumu ar kādu ierakstu kompāniju, kurš kuru pazīst vai kura vecmāmiņa bijusi Maikla Džeksona dejotāja," saka festivāla organizētājs Joseps Jarvesārs, "tomēr katram ir tiesības uz savu viedokli un gaumes ir dažādas, tāpēc nāciet un izbaudiet patīkamas emocijas!"

Par māksliniekiem un festivālu vairāk iespējams uzzināt mājas lapā www.grind.ee.

Grind Fest notiks par Igaunijas vasaras galvaspilsētu dēvētajā Pērnavā nesen atjaunotajā "auto24ring" sacīkšu trasē. Jaunā instalācija paredzēta 50 000 cilvēku uzņemšanai, tāpēc nebūs problēmu ar auto novietošanu vai kempingu. "Biļešu cena ir zemāka par vidējo, jo vēlamies, lai katrs var izbaudīt augstas kvalitātes izklaidi par saprātīgu cenu. Ja esi ticis pie biļetes, katra mākslinieka koncerts tev izmaksā mazāk par vienu eiro," tā Jarvesārs. Biļetes nopērkamas visās biļešu servisa kasēs, kā arī Statoil degvielas uzpildes stacijās.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV