Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Masha Era uz Totaldobže mākslas centra jumta

Easyget.lv, 28.05.2013. 09:52

31. maijā uz Totaldobže mākslas centra jumta terases uzstāsies Krievijas elektroniskās mūzikas un video māksliniece Masha Era.
Masha Era uz Totaldobže mākslas centra jumta

Masha Era rada miniatūru elektronisko mūziku, ko pavada aizkustinošs un smalks vokālais izpildījums. Mashas mūzika tiek papildināta ar oriģināliem video darbiem, kuri tiek projicēti uz caurspīdīga auduma, un teatrāliem elementiem - grimu, kostīmiem un kustībām, ieraujot skatītāju citā pasaulē.

2010. gadā Masha Era spēlēja vienā no lielākajiem un populārākajiem mūzikas notikumiem Eiropā - Fusion festivalā Vācijā. Projekts "Masha Era. Non-Existence" ir uzstājies tādos kulta klubos kā Solyanka, 16 tons, Picnic Festival, MIGZ international Festival of Electro Music, 1 Russian multimedia Festival - New Cultural Festival, SyntekLab.

Masha Era projekta komanda ir bijuši iniciatrori Night Party Society brand (NITE), kas apvieno laikmetīgos māksliniekus un mūziķus, kuri pārstāv elektroniskās mūzikas un mediju mākslas jauno vilni Maskavā. Pirmais NITE pasākums norisinajās Maskavā 16 tons klubā 2009. gada decembrī un taja piedalījās Masha Era, Pilocka Krach (de) un Easy Changes (rus).

2011. gadā Masha Era dziesma "Rainbow" piedalījās 54. Venēcijas Biennālē kā muzikālais pavadījums Romāna Čerpaka foto instalācijai "My Birthplace", kas bija veltīta Černobiļas katastrofai.

Koncerts norisināsies uz Totaldobže mākslas centra jumta terases (Ūnijas iela 8, k-2, trešais stāvs).
Koncerta sākums ap 22:30, ieeja no 21:00. Biļetes cena Ls 2.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV