Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Šonedēļ bufete atklās vasaras sezonu pludmalē

Easyget.lv, 28.05.2013. 11:54

Piektdien, 31.maijā, plkst. 21:00 kokteiļbārs Red Sun Buffet atklās ceturto vasaras sezonu Liepājas pludmalē, tikai šovasar vēl krāsaināk, apjomīgāk un pludmales apmeklētājiem daudz interesantāk, vēsta kokteiļbāra pārstāve Laura Stūrīte.

Arī šovasar pilsētniekiem un viesiem būs iespēja vērot romantiskus saulrietus un sagaidīt saullēktus kokteiļbāra Red Sun Buffet Beach Bar izklaides vietā. Plānots nodrošināt arī ēdināšanas pakalpojumus. Īpaši gaidīti būs arī vecāki ar bērniem, jo līdzās bufetei jūnija sākumā tiks uzstādīts bērnu laukums.

Šovasar tiks turpināta arī pagājušajā gadā iesāktā pludmales infrastruktūras attīstīšana – uzstādīts apgaismojums no parka līdz pat pludmalei un, pateicoties Liepājas pilsētas domei, pludmalē tiks izvietotas arī „pieklājīgas” labierīcības.

Domājot par tūristiem un Liepājas pilsētas vārda nešanu pasaulē, pludmales bufetē būs iespējams iegādāties nesen klajā laistos suvenīrus. Kultūras un sporta programmu šogad papildinās koncerti, dažādu mākslinieku uzstāšanās, sporta sacensības pludmales smiltīs un pasākumi bērniem nedēļas nogalēs.

Arī izklaides vieta pilsētas centrā – Pasta ielā 2, netiks atstāta novārtā. Katru piektdienu un sestdienu visas vasaras garumā tā, cerams, kļūs par latviešu mūzikas cienītāju tikšanās vietu, jo labākos un populārākos latviešu hitus spēlēs DJ Kuchieris („Četri balti krekli”, Jelgava), DJ Spliff, DJ Willow un Mr. Ziggy Marbley (remiksējis Liene Candy, Deep Silence, Skyforger, Laura Reinika u.c. latviešu mākslinieku dziesmas).

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV