Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Grupa MOFO Studentu klubā spēlēs dziesmas no sava otrā studijas albuma

easyget.lv, 23.05.2007. 09:20

MOFO mūziķi tikko atgriezušies no Zviedrijas, kur grupas APARĀTS līdera Pētera Helmsa studijā ierakstīja 12 jaunas dziesmas. Jaunā albuma materiāls ir radies nepilna pusgada laikā un stilistiski albums solās būt daudz plašāks par savu priekšgājēju ar nosaukumu MOFO. Gaidāmā albuma tematika skar pilsētas sabiedrības kontrastus un intīmi sadzīviskas lietas. Topošā albuma "pagaidu" nosaukums ir "Rīgas rajona lāsts", kas aizgūts no dziesmas nosaukuma.
Grupa MOFO Studentu klubā spēlēs dziesmas no sava otrā studijas albuma

Šo piektdien, 25.maijā Studentu klubā, Rīgā, Raiņa bulvārī 23 būs iespēja lielu daļu jauno dziesmu dzirdēt dzīvajā izpildījumā.

MOFO ir Arnis Račinskis, Edgars Rubenis, Toms Ostrovskis, Pēteris Lunde. Pagājušā gada vasarā grupa izdeva jau iepriekš minēto debijas albumu, kurā atrodamas tādas dziesmas kā "Nekas nav beidzies", "Daudz par daudz", "Meitene no filmām", "Es tevi nopirkšu", "Mans lielais rakstāmgalds" un citas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV