Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Alise Joste koncertē Rīgā un pošas uz Zviedriju

Easyget.lv, 29.05.2013. 12:01

Dziesminiece Alise Joste šodien, 29. maijā, sniegs koncertu Vecrīgas bārā „I Love You”, bet nākamajā nedēļā uzstāsies Zviedrijā.

Jau pēc nedēļas mūziķe dosies uz Zviedriju, kur piedalīsies festivālā „Picknick” Gēteborgā un sniegs vēl trīs koncertus tuvākajā apkārtnē. „Picknick” festivāls jūnija pirmajā ceturtdienā Gēteborgā notiek kopš 2008. gada un pie divām pilsētas skatuvēm pulcē aptuveni 8000 mūzikas cienītāju.

Arī rudenī Alisei paredzēti koncerti ārpus Latvijas. Vakar tika saņemts apstiprinājums par viņas uzstāšanos „Waves Vienna” festivālā Austrijas galvaspilsētā. Šis gadskārtējais pasākums, kas notiks no 3. līdz 6. oktobrim, ir gan mūzikas festivāls, gan konference, uz kuru ierodas vairāki simti mūzikas industrijas pārstāvju. Piedalīšanās „Waves Vienna” ir ne vien iespēja iegūt jaunus fanus Austrijā, bet arī piesaistīt konferences delegātu uzmanību.
Alises Jostes koncerts 29. maijā bārā „I Love You” sāksies plkst. 21:00. Ieeja bez maksas.

Pēc šīs trešdienas koncerta Rīgā nākamā Alises uzstāšanās Latvijā gaidāma „Positivus” festivālā.

Resursi internetā:
www.alisejoste.lv
http://www.facebook.com/alisejoste

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV