Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Izdots Eduarda Ozoliņa klaviermūzikas albums

Easyget.lv, 29.05.2013. 12:30

29.maijā pie klausītājiem nonāk Eduarda Ozoliņa debijas albums „Eclectic”, kurā iekļautas 12 kompozīcijas klavierēm.
Izdots Eduarda Ozoliņa klaviermūzikas albums

Ierakstu iespējams noklausīties un lejupielādēt mūziķa mājas lapā internetā http://eozolins.com, kā arī tas ierobežotā skaitā pieejams CD un vinila formātā, informē mūziķis.

Mūziķa klavieru skaņdarbi jau paspējuši izskanēt ne tikai Latvijā, bet arī izpelnījušies ievērību ārvalstīs, tostarp albumā iekļautajai mūzikai atzinīgus vārdus veltījis BBC Radio 6 Music dīdžejs Tom Robinson, kā arī tie vairākkārt publicēti starptautiskajā neatkarīgās mūzikas platformā „Fresh On The Net”, kur ik nedēļu klausītāji dalās ar saviem iespaidiem par jaunāko mūzikā.

„Albumā iekļautas visnotaļ atšķirīgas kompozīcijas, kopumā veidojot eklektisku mūzikas salikumu, mazliet vairāk kā 30 minūtēs parādot to izteiksmes plašumu, kādu var panākt klavieres. Solo variantā ar tām var izdarīt to, kas citiem mūzikas instrumentiem vieniem pašiem nav pa spēkam. Klavieres ir savā ziņā „tīrs” instruments, kurā nav nekā lieka un ko par savējo saucu arī tāpēc, ka ļauj izteikties bez vārdiem – mūzikas valodā.” – tā albuma autors Eduards Ozoliņš.

Albuma iznākšana ar savdabīgu „klaviermūzikas svinēšanu” tika atzīmēta arī Eduarda Ozoliņa veidotā raidījuma „Pusnaktī„ ēterlaikā Radio NABA. Pārraides ietvaros savās pārdomās par klaviermūziku dalījās pasaulē pazīstamais komponists un pianists Chilly Gonzales, kā arī tika atskaņoti dažādu autoru klaviermūzikas ieraksti.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV