Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Relicseed uzstāsies Rīgā un Preiļos

Easyget.lv, 30.05.2013. 10:49

Latvijas metāla mūzikas apvienība Relicseed koncerttūres ietvaros 13. jūnijā uzstāsies klubā Melnā piektdiena, savukārt 15. jūnijā grupas koncerts notiks Preiļu alternatīvās kultūras atbalsta centrā (PAKAC).
Relicseed uzstāsies Rīgā un Preiļos

Latvijas thrash metal grupas Relicseed Rīgas koncerts ir iecerēts kā ievads grupas ilgi lolotā otrā studijas albuma prezentācijai, kas plānota 2013. gada nogalē. „Šajā ierakstā esam ieguldījuši ārkārtīgi daudz visu mums pieejamo resursu, esam guvuši neatsveramu, unikālu darba un radošo pieredzi. Paši vairs nevaram sagaidīt rezultātu, taču šis, šķiet, būs piemērots gadījums, kad lieku reizi pārliecināties par „kas ilgi nāk, tas labi nāk” atbilstību patiesībai,” komentē mūziķi. Albums tika ierakstīts ASV, Kalifornijā, studijā Tranzformer Studios sadarbībā ar skaņu inženieri Braienu Karlstromu, kas strādājis ar leģendārajiem The Offspring un Queen, bet šī gada 27. janvārī mira no sirdslēkmes, nu jau pats kļūdams par leģendu. Relicseed bija viena no pēdējām grupām, ar kuru inženieris strādāja un ierakstu nepabeidza. Albuma miksēšanu mūziķi uzņēmušies paši, savukārt ieraksts tiks pabeigts studijā Maor Appelbaum Mastering: sounds with Impact.

Rīgas koncerts ieplānots kopā ar jauno apvienību Legacy ID un Faithful in Misfortune piedalīšanos, kā arī koncertā būs dzirdama grupa Pūķa gars. „Ar draugiem vienmēr gribas un ir patīkami uzspēlēt, taču šoreiz vēlējāmies paplašināt koncerta muzikāli stilistisko robežu,” komentē Relicseed bundzinieks Andrejs Upmacis.

Relicseed koncerts Preiļos notiks ar Pūķa gara un vietējo Green Novice dalību. „Ņemot vērā, ka PAKAC ir visai maza vieta, domāju, būs diezgan intīma un saliedēta atmosfēra, kas ir šāda izmēra klubu burvība,” piebilst grupas dziedātājs un ģitārists Edgars Rakovskis.

Grupa arī turpina savu ārzemju koncerttūri. Maija vidū Relicseed devās tūrē pa Angliju, kur uzstājās kopā ne tikai ar saviem ārvalstu kolēģiem Lord Bishop Rocks un My Restless 45, bet arī pašmāju apvienību Burned in Blizzard. Neskatoties uz kopā nobrauktajiem gandrīz 7000 km, abas grupas ir apmierinātas ar paveikto un cer sadarboties arī turpmāk. „Visas tūrē pavadītās dienas pagāja ļoti pozitīvā gaisotnē. Daudz jauna iemācījāmies no Relicseed dalībniekiem. Viņi ir iedvesmojošas personības ar lielisku humora izjūtu, pretimnākošu attieksmi un augstu atbildības sajūtu pret darbu,” komentē Burned in Blizzard pārstāvis Kārlis Kalvišs. Relicseed ģitārists Kārlis Šteinmanis papildina: „Viss noritēja labāk, nekā varējām iedomāties – bez mums tik ierastajiem starpgadījumiem ar automobili, policiju vai jebko citu, ko esam pieredzējuši līdz šim. Visi ir apmierināti un gatavi nākamajai tūrei!” Vēl maijā grupa pirmo reizi ir uzstājusies Krievijā, viesojusies Valmieras klubā Chill Inn un Liepājas Fontaine Palace.

Koncerta biļetes iepriekšpārdošanā par 3 un 5 latiem iespējams iegādāties šeit: https://www.ticketshop.lv/site/events/view/322. Koncerta dienā biļetes būs pieejamas tikai kluba Melnā piektdiena kasē par 7 latiem. Koncerta video pieteikums:

Papildu informācija: www.relicseed.com

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV