Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Deuts Hygs laiž klajā dzīvā ieraksta video

Easyget.lv, 30.05.2013. 12:05

Jaunais digital rock duets Hygs piedāvā savu pirmo dzīvā ierakstu video
Deuts Hygs laiž klajā dzīvā ieraksta video

Grupas vokālists Dmitrijs Borisenkovs skaidro, ka dzīvais ieraksts veidots kā darba materiāls, lai saprastu, vai dziesmas darbojas, lai pēc tam jau vēlreiz piesēstos pie skaņu pults un pabeigtu iesākto darbu. Šīs trīs dziesmas kalpo kā pirmais randiņš ar klausītājiem, parādot sevi, taču visu vēl neatklājot. Ierakstu studijas „Z-Stage” skaņu producents Aleksandrs Solovjovs, kurš grupā spēlē bungas un sintezatoru, stāsta: „Mēs spēlējam divatā, bet izmantojam daudz iepriekš ierakstītas skaņas, sākot no vijoles un beidzot ar bekvokāliem un basu. Tāpēc arī tapis šis dzīvais ieraksts, lai redzētu, kā tas viss izskatās no malas. Ceru, ka citiem arī patiks”.

Grupa „Hygs” turpina darbu studijā pie sava pirmā albuma, kuru paredzēts izdot 2013.gada rudenī.

Pagājušā gada vasarā grupa „Hygs” kopā ar Lieni Brikousku izdevusi pirmo singlu „Paga”, un pirms mēneša ierakstīja savu jaunāko dziesmu „Om Mani Padme Hum” kopā ar dūdu un bungu grupu „Auļi”.

Iepriekš Dmitrijs Borisenkovs un Aleksandrs Solovjovs bija pazīstami kā grupas „The Snips” mūziķi. Grupa sešu gadu laikā kopā nospēlēja vairāk nekā 100 koncertu ne tikai Latvijā, bet arī Londonā un Kopenhāgenā, kā arī izdeva albumu „Viva La Rock’n’Roll”. 2012.gada sākumā jaunos mūziķus pamanīja producents - multinstrumentālists Aleksandrs Volks, kurš sadarbojies ar tādam grupām kā „Prāta Vētra”, „Каста”, „Re:public”, „Агата Кристи” mūziķi Gustavo. 2012. gadā vasarā grupa nospēlēja savu pirmo koncertu festivālā "Summer Sound" Liepājā.

Video: Ritvars Bluka

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV