Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Mini-festivālā Chunga Changa Andrejsalā uzstāsies Nuage

Easyget.lv, 30.05.2013. 12:14

Pēc aizraujošās klubu nakts kopā ar Lokiboi apvienība Urban Soulz turpina priecēt latviešu deju mūzikas cienītājus ar nākotnes elektroniskās mūzikas pasākumiem.

7. jūnijā Peldošajā Darbnīcā notiks pirmais vasaras mini-festivāls ar brašu nosaukumu "Chunga Changa", kura galvenais viesis būs producents no Sanktpēterburgas – Nuage.

Nuage ir Krievijas bass mūzikas uzlecošā zvaigzne. Augstā producēšanas kvalitāte ir padarījusi viņa darbus atpazīstamus Eiropas bass mūzikas labāko izpildītāju vidū. Pavisam nesen Nuage ir piedāvāts izdot viņa jaunāko singlu uz Francijas hauss leibla Roche Musique, kuru mūziku spēlē tādi mākslinieki kā Bondax, Urulu, Kartel un Xtrafunk, toties viens no neizdotajiem Nuage trekiem - "Prints Of You" ir remiksējuši Ital Tek, ieskaitot tā atskaņošanu podkāstos no Resident Advisor un Mixmag.

Rīgā Nuage uzstāsies ar garage house, bass music, un arī atskaņos savus vairākus neizdotus trekus. Viņu atbalstīs tādi Latvijas pazīstami dīdžeji un producenti kā Uppfade, Bombey, Slovar, Rigas Neons, Cute, Andre Crash un daudzi citi.

Pasākuma norise: 7. jūnijs Peldošā Darbnīca N659 (Andrejostas 6 / Andrejsala, Riga, Latvia). Sākums 20:00. Ieejas maksa: 3 Ls, ja esi viesu sarakstā, 5 Ls pārējiem. Vairāk informācijas: http://ej.uz/ChungaChanga

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV