Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Parára satricina Ģertrūdes ielas teātri

Reinis Graudiņš, 31.05.2013. 09:58 | komentāri (5)

Pašmāju eksperimentāla post-pankroka grupa Parára, pulcējot prāvu klausītāju pulku, Ģertrūdes ielas teātrī ceturtdienas vakarā svinēja sava debijas albuma izdošanu.
Parára satricina Ģertrūdes ielas teātri

Galerijas:

Kā īpašie viesi publiku iesildīja speciāli šim pasākumam izveidotā supergrupa „Shovel Of The Rabbit”, kurā apvienojušies apvienību Tesa, Das Sonntags Legion un Momend mūziķi. Īsās uzstāšanās laikā jaunā grupa izradīja cieņu postpanka un alternatīvā roka veterāniem, izpildot pa kompozīcijai no Dinosaur Jr, Fugazi, Nirvana, kā arī pašmāju leģendāras grupas Aurora repertuāra.

Paši vakara vaininieki koncertu sāka ar dziesmu „Crossing the Finish Line Was Never Part of the Deal”, kas pēc salīdzinoši mierīgā ģitāras ievada burtiski eksplodēja, liekot drebēt Ģertrūdes ielas teātra sienām. Abi bundzinieki brīžam spēlēja pilnīgā unisonā, papildināja viens otra partijas vai pat šķietami konfliktēja, gandrīz ieslīgstot bungu duelī, tomēr saglabājot stingru muzikālo mugurkaulu, ko pārējie mūziķi, atrodoties postrokam raksturīgajā transā, apaudzēja ar sulīgiem, tehniskiem ģitārrifiem.

Parára izspēlēja lielāko daļu jaunā albuma dziesmu, dzīvajā izpildījumā piešķirot tām papildu spēku, ko ierakstā nevar sajust. Kad grupa ar abiem bundziniekiem ir redzēti darbībā, arī klausoties albumu ir iespējams atklāt arvien jaunas detaļas, kas pirms tam palika nepamanītas.

Foto: Parára Ģertrūdes ielas teātrī. Foto (c) Gunita Kļava

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV