Otrdiena, 19.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Jāzeps;

Somu „metal-techno” grupa One Morning Left koncertēs Depo

Easyget.lv, 31.05.2013. 12:05

Trešdien, 5. jūnijā, klubā Depo uzstāsies Somijas grupa One Morning Left, kas spējusi apvienot metālmūziku ar techno un dubstep.  

Grupa nopietnu interesi piesaistījusi ar savu unikālo muzikālo stilu, kur, vienkāršiem vārdiem sakot, vienā katlā samests metāls un techno. Grupā spēlē pieci puiši, blakus ierastajiem roka instrumentiem liela nozīme piešķirta programmēšanai un taustiņu instrumentiem. Grupa ar smaidu savienojusi post hc, metalcore ar elektroniku, tajā dzirdēsiet gan smagos metal rifus, gan negantu rēkšanu kas mijas ar niknu vokālu, gan techno, dubstep ritmus.

One Morning Left pastāv kopš 2008. Gada. Vispirms tā saviem spēkiem izdeva divus mazos albumus, līdz to pamanīja ierakstu kompānija Spinefarm Records, kuras paspārnē 2011. gadā tika izdots albums „The Bree-Teenz”. Albums saņēma gan atzinīgu kritiķu novērtējumu, gan varēja palepoties ar lielu popularitāti mūzikas mīļotāju vidū. Tas sasniedza 30. vietu Somijas albumu topā, kā arī 7. vietu neatkarīgo izdevniecību albumu topā. Lielu popularitāti iemantoja arī albuma singli „!liaF cipE” un „Reetu inda House”, kuri youtube sasniedza vairāk nekā 200.000 skatījumus. Pēc albuma izdošanas grupa ātri uzaudzēja milzīgu fanu armiju un šobrīd var palepoties ar vairāk kā 31.000 „like” savā Facebook lapā. Šī gada februārī izdots grupas jaunais labums „Our Sceneration”, kurš turpina cementēt grupas slavu. Albums ar panākumiem izdots arī Vācijā un pirms pāris nedēļām arī Japānā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV