Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Coyote Fly uzstāsies JD Davis

Easyget.lv, 31.05.2013. 13:24

Sestdien, 8. jūnijā naktsklubā Coyote Fly uzstāsies dīdžejs, producents un David Guetta hitu vokālists JD Davis, kura koncertu 2011. gada vasarā Ogres estrādē apmeklēja vairāk nekā 20 000 viņa talanta cienītāji, informē kluba pārstāve Kristīne Dombrovska.

Mūzikas sfērā JD Davis lavierē starp uzstāšanos auditorijai, darbu studijā un sadarbību ar tādiem mūziķiem kā David Guetta, Chab, Antoine Claraman, Joachim Garraud un daudziem citiem. Pasaules slavu JD Davis ieguvis, izpildot tādus klubu hitus kā “The World Is Mine”, “In Love With Myself” u.c.  JD Davis izceļas gan ar savām vokālajām dotībām, gan kvalitatīvo skaņas un ierakstu tehniku, vienmēr atrodoties nepārtrauktā kustībā -  mūziķis ar koncertšoviem uzstājies pilnīgi visos pasaules kontinentos.

Coyote Fly rezidents DJ Gustavito stāsta: „Katrs nākamais klubā organizētais koncerts pierāda, ka mēs ejam pareizā virzienā, piedāvājot starptautiski zināmu mākslinieku uzstāšanos, ko novērtē arī mūsu kluba apmeklētāji. Šobrīd strādājam jau pie nākamajiem pasākumiem, jo jau rudenī plānojam Coyote Fly klubā uzņemt kādu pasaules slavenu mākslinieku.”

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV