Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Dziesmu vakars Reiterna namā ieskandina Dziesminieku saietu

Easyget.lv, 03.06.2013. 09:16

6.jūnijā Dziesmu vakarā Latvijas 1. Rokkafejnīcā sāksies ceļs Uz Vislatvijas Dziesminieku Saietu 2013.

Klāt vasara un dziesmu vakari jau palēnām virzās uz atpūtas pusi. Vēl tikai divas reizes jūnijā tiksimies mājīgajās Latvijas 1. Rokkafejnīcas Reiterna nams telpās un tad... Tad uzsāksim ceļu uz Vislatvijas Dziesminieku saietu, kas augusta mēnesī gaidīs Jaunpiebalgas pusē, lai jau rudenī atkal atgrieztos dziesmu vakaru jaunajā sezonā.

Kā pasākumam, kas notiks jau ceturto reizi, saietam arī ir izveidojušās savas tradīcijas. Viena no tām – ieskandināt ceļa sākumu uz saietu vienā no pēdējiem sezonas dziesmu vakariem, tiks piekopta arī šogad. Jau ceturtdien, 6. Jūnijā, plkst. 19.00 Latvijas 1. Rokkafejnīcas telpās pulcēsies dziesminieki, lai ar savām dziesmām vēlētu izdošanos kārtējam gada nozīmīgākajam dziesminieku kustības pasākumam. „Bet labas tradīcijas ir tās, kas aug un attīstās. Tā arī šoreiz, mēs mazliet paplašināsim dziesmu vakara norises vietu un jau no plkst. 16.00 aicināsim dziesminiekus iziet vecrīgas ielās un ar savām dziesmām aicināt uz kopā būšanu 19.00 Rokkafejnīcā. Aicināti ir visi, kuri sevi jūt un uzskata par dziesminiekiem,” vēsta organizators Imants Kulinskis. Lūgums saskaņot uzstāšanās detaļas ar pasākuma organizatoriem Daci Nikolaisoni (mob: 29242782) vai Imantu Kulinski (mob: 29110530).

Dziesmu vakari notiek katru otro ceturtdienu Latvijas 1. Rokkafejnīcas „Reiterna nams” (Rīgā, Mārstaļu ielā 2/4) lielajā zālē (2.stāvā). Rokkafejnīcas saimnieki un darbinieki būs parūpējušies par atbilstošu atmosfēru un, sākot ar 4. oktobri, ceturtdienas izsludinātas par Vīna vakariem, kur papildus jau ierastajai smaržīgajai tējai un kafijai iespējams baudīt arī īpašus vīnus un atbilstošas uzkodas.

Dziesmu vakarus rīko Latvijas Mūzikas atbalsta fonds sadarbībā ar Latvijas 1. Rokkafejnīcu un SIA RJK. Informatīvi atbalsta Austras biedrība (www.austrasbiedriba.lv) un Vislatvijas Dziesminieku Saiets ( www.saiets.lv )

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV