Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Filmu „Džimlai Rūdi Rallallā!” ieskandina koncertuzvedums visā Latvijā

Easyget.lv, 03.06.2013. 17:03

Gaidot filmas „Džimlai Rūdi Rallallā!” pirmizrādi, pie skatītājiem nāk muzikāli optimistisks koncertuzvedums ar Latvijas skatuves leģendām un vienojošām dziesmām.

Uzvedums būs skatāms 28.jūnijā Madonā, 11.jūlijā Rēzeknē, 18.jūlijā Ikšķilē, 19.jūlijā Jelgavā, 26.jūlijā Kuldīgā, 1.augustā Jēkabpilī, 9.augustā Liepājā, 16.augustā Valmierā, 30.augustā Saldū, 31.augustā Saulkastos, informē “Jaunā teātra” pārstāve Ilze Trumpe.

Filmas idejas un scenārija autors Māris Putniņš sava darba pamatā licis ideju par to, ka pensionāri var un grib palīdzēt Latvijai un to viņi dara, iestājoties Latvijas armijā, lai jaunajiem vairāk laika domāt par jauno paaudzi. Koncertuzvedumā šī tēma attīstīta tālāk un filmas varoņi iesaistās aizvien jaunās aktivitātēs, meklējot dažādus veidus kā, aktīvi darbojoties, visiem kopā dzīve ietu uz augšu. Izcilās skatuves personības, kas piedalās uzvedumā, dalīsies savā personiskās dzīves pieredzē gan par nopietnām, gan ļoti nenopietnām tēmām. Skatītājiem būs iespējams uzzināt dažādus smieklīgus atgadījumus, kas piedzīvoti filmas tapšanas gaitā.

Uzvedums ir papildināts ar populārām un jēgpilnām dziesmām. Būs arī īpaši šim uzvedumam komponēti pirmatskaņojumi ar Māras Zālītes vārdiem.

Konceruzvedumā piedalās Nacionālā teātra aktieris – Mārtiņš Egliens, kurš iejutīsies pasākuma vadītāja lomā, Dailes teātra ilggadēji stūrakmeņi - Jānis Paukštello, Gunārs Placēns, aktrise un ventiņu mēles speciāliste Velta Skurstene, bijusī Nacionālā teātra un kino aktrise Irina Tomsone, ilggadējais operetes solists un direktors Juris Pučka. Muzikālo noformējumu veido Nacionālā teātra muzikālās daļas vadītājs un komponists Valdis Zilveris. Aktieru ansamblim ar dziesmām piepulcēsies arī Jaunā teātra vadītāja un daudzu populāru dziesmu autore un izpildītāja Laila Ilze Purmaliete.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV