Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Laba Daba izziņo pašmāju māksliniekus un publicē jauno mājaslapu

Easyget.lv, 05.06.2013. 16:30

Festivāls Laba Daba atklāj lielu daļu māksliniekus, kuri no 2. līdz 4. augustam uzstāsies uz kādas no sešām skatuvēm un publicē jauno mājas lapu. Domēna vārds paliek nemainīgs: www.labadaba.lv.
Laba Daba izziņo pašmāju māksliniekus un publicē jauno mājaslapu

Šogad festivāla grupu sarakstam pievienojušās pašmāju apvienības Baložu pilni pagalmi, Zig zag, Apofeoz sound system, Laiksne, Trakula, Vētras saites, Vējam kabatā, Parara, Tribes of the city, Satellites LV, Pienvedēja piedzīvojumi, Nils Īle un Afro ambient, Skumju akmeņi, Rūsa, Manta, Soundarcade, Elizabete Balčus, Rīta stienis, Komjaunatne, apvienība 7 pieauguši vīrieši, kas šogad uz skatuves kāps kopā ar dziedātāju Olgu Rajecku, leģendārā grupa Jumprava un Abdul Camara ar grupu, kas ir starptautisks muzikāls projekts, kuru pārstāv mūziķi no Ganas un Zviedrijas. Programma tiks papildināta, un kopumā uz festivāla skatuvēm kāps vairāk nekā sešdesmit mūziķu grupas un dīdžeju.

Tāpat festivāla apmeklētājus priecēs trešā viļņa ska aizsācēji The Toasters, skandalozā Krievijas electroclash apvienībai Barto, vācu tumšāka viļņa pārstāvji Deine Lakaien un pašmāju mūzikas apvienības Inokentijs Mārpls, All Day Long, Carnival Youth, Audience Killers, Oyaarss, Apziņas parazīti, Rebel riot, Band Mango un PND.

Organizatori turpina dažādot un papildināt festivāla muzikālo programmu, solot sarūpēt vēl pa kādam pārsteigumam, un paralēli darbam ar grupām noris arī darbs pie festivāla vietas labiekārtošanas un jaunizveidotās mājas lapas. No 5. jūnija biļetes uz festivālu ir pieejamas ne tikai biļešu servisa kasēs, bet arī klubā „Nabaklab” Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12.

„Laba daba” ir starptautisks mūzikas festivāls, kas nemainīgi jau piekto gadu notiks Latvijas Universitātes atpūtas kompleksā ‘’Ratnieki’’, Līgatnes pagastā, Līgatnes novadā. Festivāls norisināsies augusta pirmajā nedēļā, no 2. līdz 4. augustam. Festivālā varēs dzirdēt grupas un DJ apvienības, kas spēlē reggae, folkmūziku, indie, rock un citus žanrus un to variācijas. Paralēli bagātīgajam muzikālajam piedāvājumam, festivālā darbosies dažādas radošās un izzinošās darbnīcas visām paaudzēm, būs iespēja piedalīties dažādās sportiskajās aktivitātēs, skatīt kino, teātri un līdzdarboties meistarklasēs.

Foto: Laba Daba. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV