Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Pa Daugavu kursēs džeza kruīza kuģis

Easyget.lv, 06.06.2013. 10:57

No 4. līdz 6. jūlijam festivāla „Rīgas Ritmi 2013” ietvaros ritmiskās mūzikas cienītājiem ir iespēja baudīt „Misisipi” džeza kruīza koncertus naksnīgos izbraucienos pa Daugavu.
Pa Daugavu kursēs džeza kruīza kuģis

 

Festivāla „Rīgas Ritmi 2013” ietvaros tiek atjaunots džeza kruīzs, kas šogad trīs naktis pēc kārtas norisināsies uz kuģīša „Misisipi”. „Rīgas Ritmi” piedāvā visiem džeza mūzikas cienītājiem unikālu iespēju apvienot ekskluzīvus muzikālus priekšnesumus ar naksnīgu braucienu pa Daugavu.

4. jūlijā skatītājus priecēs jaunā ģitārspēles virtuoza no Slovākijas - Andreasa Varady Trio un pašmāju džeza sastāvs – Riga Jazz Quartet, kurā muzicē taustiņinstrumentālists – Viktors Ritovs, sitaminstrumentu meistars – Artis Orubs, basists – Edvīns Ozols un džeza saksofonists – Toms Rudzinskis.

5. jūlijā - gospeļregeja žanra pārstāvis no Nigērijas Dominion Man un Frank/Pashkevich Experience – Latvijas un Dānijas džeza mūziķu kopprojekts, kura skanējumu raksturo modernā džeza un blūza apvienojums.

6. jūlijā – konkursa „Riga Jazz Stage 2013” mākslinieki – Daniel Cacija un Elīna Viļuma, kā arī talantīgais Izraēlas ģitārists Ori Dakari uzstāsies kopā ar Latvijas džeza vokālisti Evilenu Protektori.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV