Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Grupas „Bez PVN” albuma prezentācijas sākums būs divas stundas vēlāk.

Easyget.lv, 06.06.2013. 11:42

Kā ziņots agrāk, šodien, 6. jūnijā, Dailes teātra āra kafejnīcā „Epikūra dārzs” notiks latgaliešu grupas „Bez PVN” otrā albuma „Reits” atrādīšanas pasākums. Grupa informē, ka, rūpējoties par viesu labsajūtu, pasākuma sākums būs 21:00 nevis 19:00 kā iecerēts sākumā, informē grupas "Bez PVN" pārstāvis Guntis Rasims.
Grupas „Bez PVN” albuma prezentācijas sākums būs divas stundas vēlāk.

Šodien 21:00 Dailes teātra āra kafejnīcā „Epikūra dārzs” grupa „Bez PVN” savus draugus, atbalstītājus, fanus, mediju pārstāvjus un citus interesentus priecāsies redzēt uz otrā albuma „Reits” atrādīšanas pasākumu. Tomēr vakara gaitā iecerēta ne vien albuma atrādīšana, bet arī kopīga grupas jaunākā videoklipa „Tylts” noskatīšanās un grupas atjaunotās mājaslapas skatīšana.

Spītējot mūsdienu modernajām tehnoloģijām, grupa jauno albumu izdod vienā īpašā eksemplārā magnētiskās lentes formātā. Kā smej grupas mūziķis Kristaps Rasims: „Šobrīd gandrīz jebkurš taustāmais formāts izdošanai ir nejēdzīgs, tad kādēļ gan neizdot albumu lentē…?” Tomēr reizē, ejot līdzi laikam, „Reits” katram interesentam tiks piedāvāts bezmaksas lejupielādei arī digitālajā versijā. Jaunajā grupas albumā iekļautas 10 līdz šim nedzirdētas vai maz dzirdētas dziesmas. Albuma ierakstā grupai talkā nākuši tādi mūziķi kā bundzinieks Mārtiņš Linde un čelliste Danuta Ločmele. Grupas stāsti, dziesmas un latgaliskā vienkāršība būs albuma atrādīšanas pasākuma stūrakmeņi. Grupas debijas albums „Pyrms vuorda…” iznāca 2006. gada beigās un tika nominēts Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvai kategorijā „Labākā debija”.

Ja arī kāds klausītājs nebūs saņēmis ziņu par prezentācijas sākuma pārcelšanu, grupa solījusi neļaut atnākušajiem garlaikoties un laikā līdz oficiālajam albuma atrādīšanas laikam parūpēsies par ciemiņu labsajūtu.

Foto: Grupa "Bez PVN". Publicitātes Foto. Foto (c) Baiba Buceniece

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV