Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Lauris Busulis piedāvā singlu „Life Without Limits"

Easyget.lv, 10.06.2013. 09:42

Dziedātājs Lauris Busulis un grupa Headline pēc dalības Eirovīzijas nacionālās atlases finālā klausītājiem un faniem piedāvā savu jaunāko radiosinglu “Life Without Limits” un tā videoklipu.
Lauris Busulis piedāvā singlu „Life Without Limits"

Dziesmas “Life Without Limits” teksta autore ir Asnāte Legzdiņa, bet mūziku radījuši visi grupas dalībnieki – Lauris Busulis (balss), Jānis Rūmnieks (taustiņi), Mārcis Rēdmanis (Soloģitāra), Edgars Augustiņš (bass) un Kristaps Pavlovskis (sitamie instrumenti).

“Ar savu jauno radiosinglu mēs aicinām ikvienu noticēt sev, saviem spēkiem un spējām, dzīvot savu dzīvi bez aizspriedumiem un bailēm par to, ko teiks vai domās citi”, saka grupas vokālists Lauris Busulis.

Grupa “Headline” plašākai sabiedrībai kļuva pazīstama pēc veiksmīgā starta 2013. gada “Eirovīzijas” Nacionālās atlases finālā, savukārt tās dalībnieki kopā strādā jau vairākus gadus.

Videoklips dziesmai ir tapis vienā no visaugstākajiem Rīgas un Pārdaugavas punktiem – “Panorama Plaza” ēkas 30. stāvā. “Kad pirmo reizi aplūkojām šo filmēšanas vietu, pūta ārkārtīgi stiprs vējš – šķita, te neko nofilmēt nevarēs, tomēr dienā, kad tapa klips, spīdēja saule un vēja nebija”, klipa tapšanu atceras Busulis. Jāatzīmē, ka klipa filmēšanā tika “iznīcināti” divi mikrofoni – tie tika mesti no 30. stāva. “Lai mikrofons krītot kādam netrāpītu, vispirms tika rūpīgi izskaitļota tā iespējamās krišanas trajektorija un veikti visi nepieciešamie drošības pasākumi – diez vai kāds būtu gribējis savā virtuves logā pēkšņi ieraudzīt lidojošu mkrofonu”, piebilst Lauris.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV