Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Klubā "Secret Garden" viesosies elektroniskās mūzikas mākslinieks Nikola Gala no Grieķijas

Easyget.lv, 10.06.2013. 14:17

Piektdien, 14.jūnijā, klubā „Secret Garden” piedaloties grieķu elektroniskās deju mūzikas producents Nikola Gala no Salonikiem. Kopā ar galveno viesi pie atskaņotājiem stāsies pašmāju producenti Taran + Lomov, kā arī talantīgie Malork un Oganes.
Klubā "Secret Garden" viesosies elektroniskās mūzikas mākslinieks Nikola Gala no Grieķijas

Nikola Gala – pēdējās desmitgades house un tehno mūzikas viļņa pārstāvis no Grieķijas, kurš izdevis īstus hītus uz ietekmīgiem un pazīstamiem skaņu ierakstu leibliem Ibadan Records, Rekids, Freerange Records un Plastic City. Mūziku viņš raksta kopš 1995.gada, ar dīdžejingu nodarbojas kopš 2000-ā, un rezultātā pagājušajā dekādē izveidojis savu leiblu Escada Music. Gala uzstājies tādās megapolēs kā Tokija, Londona, Madride, Maskava, Stokholma un ar savu mūzikas izpratni iedvesmojis pat pašus nepieejamākos mūzikas kritiķus un žurnālistus, kurai nav robežu.

Dīdžejinga muzikālo stilu Nikola pastāvīgi attīstījis visā savas karjeras laikā. Viņš sāka ar progressive, pēc tam, 2005.gadā pēc izdošanās uz Renaissance un Audio Therapy, pārslēdzās uz smalkāku deep house, bet 2008.gadā uzrakstīja „Kilo Tango EP”, kuru pie sevis izdeva amerikāņu teсhno autors Jerome Sydenham. Tas kļuva par kārtējo pagrieziena punktu Gala karjerā. Viņš pārvācās uz Berlīni, kur saplūda ar tehno un undeground skanējumu. Rīgā viņš piedāvās daudz no sava neizdotā materiāla.

Vinila setus gatavo divi Latvijas dīdžeju talanti Malork un Oganes. Tāpat spēlēs arī pasākuma organizatori – producenti Taran + Lomov, kuri tuvākajā laikā gatavojas izdot singlu „Sex Und Liebe”.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV