Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Kiss Of The Dolls laiž klajā trešo studijas albumu

Easyget.lv, 11.06.2013. 12:07

14. jūnijā rokmūzikas klubā „Latvijas 1. Rokkafejnīca” Rīgā latviešu glam & blues metāla apvienība Kiss Of The Dolls vērienīgā koncertā prezentēs jauno studijas albumu „Kiss Of the Dolls & Friends”.

Albumam neparastais nosaukums ir finiša atzīme jeb noslēgums grupas pirmajai piecgadei, un diska audio un video materiālā kādu daļiņu no sevis ieguldījuši gandrīz visi grupas draugi un bijušie biedri. Jaunais albums ļauj klausītājam uz it kā zināmo skaņdarbu bāzes gūt ieskatu grupas skanējuma virzībā nākotnē, kur īpaši nopelni ir grupas somu producentam, daudzu zelta un platīna disku statusu īpašniekam, smagās mūzikas leģendai - Anssi Kippo.

„Darbs pie ieraksta Somijā mūs visus izdzina no ierastās komforta zonas, piespieda kļūt labākiem: precīzākiem un jaudīgākiem, vairāk klausīties un ieklausīties, sajust mūzikas vidi un plūsmu - katram sevi un vienam otru. Arī mēģinājumos, gatavojoties gaidāmajam prezentācijas koncertam un vasaras festivālu sezonai, jūtam, ka esam ieguvuši ļoti daudz gan kā mūziķi, katrs induviduāli, gan kā grupa, gan kā draugi un vienkārši cilvēki.”

Albums „Kiss Of The Dolls & Friends” ierakstīts, miksēts un māsterēts Astia-studios, Lappeenrantā, Somijā, producenta Anssi Kippo vadībā. Tajā ir 7 dziesmas un 3 videoklipi (filmu studijas „13mm” darbi uz Ginta Lundberga /Mēmā/ audio mixa bāzes).

Prezentācijas koncertā kopā ar Kiss Of The Dolls uz skatuves kāps draugu grupas, ar kurām Kiss Of The Dolls ir kopā no saviem pirmsākumiem, - Inokentijs Mārpls, Pūķa Gars, Wake up! un U-13.

Koncerta sākums plkst. 21:00. Ieeja bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV