Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Chained Bride turpina debijas EP koncerttūri

Easyget.lv, 12.06.2013. 15:37

Pašmāju alternatīvā roka pārstāvji grupa Chained Bride jūnija sākumā laida klajā debijas EP un, svinot šo notikumu, devusies divu nedēļu koncerttūrē pa Latvijas iecienītākajiem rokklubiem.

EP „Masquerade” sadarbībā ar „KS Records” un Kārli Šteinmani ir ierakstītas sešas „Chained Bride” oriģināldziesmas, kas stāsta par mīlestību, cilvēku savstarpējām attiecībām, pārdzīvojumiem,cīņu ar sevi un laika ratu. Dziesmu autori ir Ritvars Šreibers (ģitāra) un Miks Saulītis (vokāls), bet pie to aranžijām strādājuši visi grupas dalībnieki.

Grupa „Chained Bride” ir piecu jauniešu apvienība, kas savu darbību uzsāka 2008. gadā, toreiz gan ar citu nosaukumu un mazliet citādāku sastāvu. Šobrīd „Chained Bride” ir Miks Saulītis (vokāls), Ritvars Šreibers (ģitāra), Agnis Kabiņeckis (bass), Viktors Cibuļskis (bungas) un Jānis Fjodorovs (ģitāra).

Sīkāka informācija par „Masquerade” tūri un EP iegādi ir meklējama grupas facebook.com, draugiem.lv un twitter.com profilos.

13. jūnijā grupa Chained Bride uzstāsies kafejnīcā "Leningrad", Rīgā, 14. jūnijā - klubā Melno cepurīšu balerija, Jelgavā. Tūres noslēguma svinības notiks 15. jūnijā Latvijas 1. Rokkafejnīcā, kur kopā ar „Chained Bride” uz skatuves kāps grupas „Dude knows”, „Crow mother” un „Bloody heels”.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV