Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

The Sound Poets publisko dokumentālo filmu un izziņo koncertu

Easyget.lv, 13.06.2013. 10:45

Līdz ar filmas publiskošanu internetā grupa The Sound Poets izziņo koncertu 24. oktobrī koncertzālē Palladium
The Sound Poets publisko dokumentālo filmu un izziņo koncertu

Martā kompānijas I Love You paspārnē tika izdots grupas The Sound Poets studijas albums “Tavs stāsts”. Koncerts Palladium koncertzālē ir albuma turpinājums dzīvā izpildījumā. Tas būs pirmais grupas solo koncerts, līdz ar to solās būt īpašs, vēsta mūziķu pārstāve Inese Saulāja. Koncertam grupa gatavo dažādus pārsteigumus.

Ieeja pasākumā ir bez vecuma ierobežojuma. Bērniem līdz 6 gadu vecumam ieeja bez maksas. Biļešu cena šobrīd 9 lati un ir pieejamas internetā - eKasē www.ekase.lv
Tāpat no šodienas interneta vietnē www.thesoundpoets.com ir iespējams noskatīties dokumentālo īsfilmu “Tavs stāsts”, kas tapusi grupai cieši sadarbojoties ar jauno un talantīgo režisori Adrianu Rozi.

“Veidojot dokumentālo filmu Tavs stāsts es vēlējos atklāt personības, kas rada The Sound Poets mūziku, atklāt grupas ķīmiju,” savās pārdomās dalās režisore Adriana “Bieži vien filmējot dokumentālu filmu notikumi un personāži ievieš savas korekcijas, tā bija arī šoreiz, filma, kas sākās kā stāsts par “The Sound Poets” albuma tapšanu, galu galā rosināja diskusiju par Latvijas populārās mūzikas žanra nākotni mūsu valstī un arī ārzemēs.”

Grupas informācijai iespējams sekot:
https://www.facebook.com/thesoundpoets
http://www.draugiem.lv/thesoundpoets
https://twitter.com/thesoundpoets

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV