Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Oskars Deigelis piedāvā videoklipu dziesmai par mīlestību

Easyget.lv, 13.06.2013. 12:36

„Mīlestība nepāriet” ir ceturtais dziedātāja un dziesmu autora Oskara Deigeļa singls no debijas albuma „Izglābts”. Dziesmas mūzikas un teksta autors ir pats izpildītājs, taču dziesmas aranžējumu veicis Kaspars Maks.

Oskars Deigelis stāsta, ka šī dziesma viņam ir ļoti īpaša un nozīmīga dažādu apsvērumu dēļ - dziesma pirms gada tika dāvināta māsai un viņas vīram kā kāzu dāvana; šī ir viena no nedaudzajām dziesmām, kuras autors ir pats Oskars; videoklipa režisors ir pats dziesmas autors un izpildītājs, taču operators ir Jānis Jēkabsons (Tumba TV), ar kuru izveidojusies veiksmīga sadarbība.

„Dziesmas un klipa galvenā doma ir par neizsīkstošu mīlestību. Par patiesām jūtām un emocijām. Mīlestība ir kaut kas tik ļoti plašs, ko manuprāt, mūsu cilvēciskais saprāts nemaz nespēj aptvert, taču mums labpatīk bieži vien to iegrožot. Tieši tāpēc vēlējos klipā atainot dažādas mīlestības izpausmes, kā piemēram, mīlestību pret Dievu, līdzcilvēkiem, draugiem, mīlestību laulāto starpā, mīlestību pret dabu, mīlestību pret savu darbu un vienkārši mīlestību pret dzīvi. Mēģinājām iemūžināt dažādas dzīves situācijas, kurās izpaužas neviltots prieks, apgarotība, miers un vienkārši brīžus, kad mēs jūtamies laimīgi. Esmu ideālists un vienmēr esmu ticējis īstai mīlestībai. Tādai, kura nepāriet. Jo ja pāriet, tad tā nemaz nav bijusi mīlestība”, savās pārdomās dalās Deigelis.

Oskars Deigelis, turpinot promotēt savu albumu, jau tuvākajās dienās aicina uz koncertiem dažādās Latvijas pilsētās - 14. jūnijā Saldus katoļu baznīcā, 15. jūnijā Rīgā, Āgenskalna baptistu draudzē, 16. jūnijā Cēsu sv. Jāņa baznīcā u.c.

Dziesmu „Mīlestība nepāriet”, kā arī visu albumu „Izglābts” digitālā formātā iespējams iegādāties portālā maranathamusic.lv - http://www.maranathamusic.lv/lat/muzika/?aid=217

CD formātā albumu var iegādāties veikalos „Amnis” Rīgā (Lāčplēša 37) un Liepājā, kā arī „Labā Vēsts” (Ūnijas 99).

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV