Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Pupociklu vasara izdod albumu „Pupolāras dziesmas”

Easyget.lv, 13.06.2013. 14:31 | komentāri (2)

Vokāli instrumentālais ansamblis „Pupociklu vasara”, svinot savas radošās darbības vienpadsmitgadi, 19. jūnijā atvērs debijas albumu „Pupolāras dziesmas”.
Pupociklu vasara izdod albumu „Pupolāras dziesmas”

Albuma prezentācijas koncerts notiks 19. jūnijā Radio NABA klubā Nabaklab. Kā īpašie viesi koncertā uzstāsies arī sviestroka cienītāju aprindās augsti vērtētie ansambļi "Jūdas Graši” un „Rīta Stienis”.

Ar „Pupolārajām dziesmām” Pupociklu Vasara atzīmē radošās darbības vienpadsmitgadi, kā arī gadadienu pēc piecu gadu radošās menopauzes izbeigšanās, esenciāli apkopojot labāko no šajā laika periodā radītā muzikālā materiāla. Šāda pieeja albuma veidošanai garantējusi, ka visi albumā iekļautie skaņdarbi ir izturējuši laika pārbaudi un jau pirms albuma izdošanas ir iemantojuši hita statusus, uzsver mūziķu pārstāvji no Radio NABA.

Albums ierakstīts un samiksēts Hodila studijā Valmierā skaņu režisora Lomika vadībā. Ierakstā kā viesmākslinieki piedalījušies tādi pazīstami mākslinieki kā Silmaču Mačo (izkapts), Šmidzis K. Vāverts (blokflauta), Iveta Sauka un Matīss Repsis (taustiņi), Aivis Gailītis (čells), Madara Bērziņa (vijole) un Deniss Martovs (klarnete). Ieraksts veikts uz 16 celiņu magnētiskās lentas.

Albuma eskpresīvā vāka attēlu zīmējis un dizainu izstrādājis Reinis Liepa.

Vairāki Latvijas vadošie sviestroka eksperti jau paspējuši „Pupolāras dziesmas” atzīt par labāko mūziku, ko klausīties tradicionālās Līgovakara riepas dedzināšanas laikā.

Albumu piedāvā NABAMUSIC un Melo Records.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV