Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Liepājā skanēs The Beatles dziesmas grupas El Trio interpretācijā

Easyget.lv, 14.06.2013. 10:01

Piektdien, 14. jūnijā, koncertu norises vietā “Acropolis” uzstāsies apvienība El Trio

Ideja, ka El Trio otro koncerta daļu varētu veltīt britu rokgrupai “The Beatles” radās martā, uzzinot, ka šogad aprit precīzi piecdesmit gadi kopš bītli ierakstīja savu debija albumu “Please Please Me”. El Trio nodoms ir interpretēt bītlus, atkāpjoties no visiem zināmā un pierastā dziesmu skanējuma, pielāgojot tos attiecīgā sastāva īpatnībai. 

El Trio radās 2011. gadā, apvienojoties trīs draugiem un vienlaicīgi arī domubiedriem, un sākot koncertēt Latvijas kafejnīcās. El Trio (jeb dēvēti arī kā Mīļsastāvs) ir uz blues grupas D11 pamata veidota muzikālā apvienība, kuru spēlētā mūzika nodēvēšanas vajadzības gadījumā būtu pieskaitāma pie acoustic/smooth jazz žanra.

Koncerta norises vieta “Acropolis” atrodas Liepājā, Dzirnavu ielā 4, blakus klubam “FontainePalace”. Koncerta sākums – 21:00, ieejas maksa 2 Ls.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV