Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

„Ghetto Faktors“ konkursā dalību turpina Pēteris Upelnieks un Aminata Savadogo

Easyget.lv, 14.06.2013. 13:11

Mūzikas konkursā „Ghetto Faktors“ cīņu par galveno balvu – iespēju ierakstīt dziesmu skaņu studijā un filmēties Ņujorkā – turpina četri dalībnieki, kuru vidū ir arī bijušais grupas „PeR“ mūziķis Pēteris Upelnieks un šova „Koru kari 3“ dalībniece Aminata Savadogo.
„Ghetto Faktors“ konkursā dalību turpina Pēteris Upelnieks un Aminata Savadogo

Ceturtdien, 13.jūnijā Grīziņkalna skeitparkā „Ghetto Basket“ turnīra laikā notikušajā mūzikas konkursa „Ghetto Faktors“ atlases kārtā uzstājās seši dalībnieki, viņu vidū bija arī kordiriģenta Sigvarda Kļavas meita Māra Kļava un jūrmalniece Sandija Bukāne. Atzinīgu žūrijas vērtējumu un iespēju turpināt dalību konkursā ieguva četri dalībnieki – Pēteris Upelnieks, Aminata Savadogo, Evita Januškevica un Pārsla Kokina.

„Visi dalībnieki, par spīti uztraukumam, paveica tieši to, ko mēs no viņiem gaidījām - sniedza brīnišķīgus un ļoti atšķirīgus priekšnesumus,“ atzina žūrijas pārstāvis DJ Get Dizzy.

Lai noklausītos „Ghetto Faktors“ mūziķu sniegumā, ceturtdien Grīziņkalna skeitparkā bija ieradušies arī īpaši viesi – dziedātāja Liene Šomase un Jēkabpils bosi, kuru video intervija ar Renāru Zeltiņu kļuvusi par savdabīgu interneta sensāciju. Liene Šomase kopā ar Jēkabpils bosiem izpildīja arī muzikālu veltījumu pasākuma apmeklētājiem.

Jau ziņots, ka no vairāk kā 100 dalībniekiem, kuri pieteicās „Ghetto Music“ izsludinātajam konkursam, līdz otrajai kārtai kopumā nonākuši 36 dziedātāji. Viņi piedalīšanos konkursā turpinās visas vasaras garumā.

Konkursa „Ghetto Faktors“ dalībnieku sniegumu ceturtdien vērtēja pasākuma apmeklētāji un konkursa žūrija – DJ Get Dizzy, televīzijas personība Renārs Zeltiņš, ielu kultūras un sporta kustības „Ghetto Games“ vadītājs Raimonds Elbakjans, Rīgas Gospelkora dalībniece un „Ghetto Family“ pārstāve Sanda Brūna, kā arī mūziķis un producents Antons Semeņaks jeb Fantiq. Konkursa pusfinālos un finālā šai žūrijai pievienosies arī radio Spin FM pārstāvji, kā arī vairāki sabiedrībā pazīstami mūziķi.

Ar pilnu dalībnieku sarakstu un nākamo kārtu scenāriju ir iespējams iepazīties interneta vietnē: http://www.ghettofamily.com/gg/lat/music/ghettofaktors/jaunumi/

Otrā konkursa dalībnieku uzstāšanās kārta paredzēta 20.jūnijā, taču atkarībā no laikapstākļiem šis datums, iespējams, var mainīties.

Foto: Pēteris Upelnieks. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV