Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Grupai re:public jauna dziesma - “Mans pamats”

Easyget.lv, 14.06.2013. 15:29

Grupa re:public klausitāju vērtējumam nodod singlu no jaunā albuma “RE:”, kas ir pirmā ierakstītā albuma dziesma.

"Dziesma “Mans Pamats” ir pirmā no dziesmām, kas tika ierakstīta veidojot jauno albumu. Zināmā mērā tā ir simboliska, jo tā ir kā atvadas no pagātnes un gatavības apliecinājums kam jaunam, nezināmam, aizraujošam," domās dalās grupas līderis un vokālists Jānis Rībens.

Dziesmas lirika tapusi, sadarbojoties Laurai Daudišai un Jānim Rībenam, savukārt mūzika – Ivaram Ozolam, Raimondam Kuprukam un Jānim Rībenam. Dziesma ierakstīta Wolk Recording Studio.

Videoportālā youtube.com ir apskatāms arī šīs dziesmas vizuālais ietērps, kas tapis ļoti interesantos apstākļos, grupai atgriežoties Rīgā no koncerta Liepājā, Fontaine Palace. Katru grupas koncertu papildina Ritvara Blukas radītās videoprojekcijas, līdz ar to Ritvars arī kļuvis par neatņemamu grupas sastāvdaļu. Dziesmas “Mans pamats” video tapis pēc grupas idejas iemūžināt agras rīta stundas skaistumu uz A9 šosejas.

Albums RE pieejams arī Spotify un iTunes.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV