Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Sīpoli - "Rodam Raunas novadā" skaļās mūzikas koncerta viesi

Easyget.lv, 17.06.2013. 14:27

Festivāla otrajā dienā, 23. jūnijā, gaidāms "Skaļās mūzikas koncerts" ar grupas Sīpoli piedalīšanos
Sīpoli - "Rodam Raunas novadā" skaļās mūzikas koncerta viesi

Svētdien, 23. jūnijā, Raunas ciema pilsdrupu estrādē notiks "Rodam Raunas novadā" otrais – "Skaļās mūzikas koncerts". Tajā klausītāju baudījumam uzstāsies latviešu populārās mūzikas klasiķi – grupa Sīpoli, informē biedrība "Drustu acs".

Šķiet, latviešu populārās un rokmūzikas mīļotāji nav jāiepazīstina ar komponista Mārtiņa Brauna vadīto vokāli instrumentālo ansambli. Visticamāk, tikai jāpalīdz atcerēties, ka "Sīpolu" plašajā autormūzikas pūrā ir dziesmas "Daugaviņa", "Par spēli" ("Dvēselīte") un "Es nesatiku tevi". Varbūt jāpalīdz atcerēties arī tas, ka Mārtiņš Brauns ārpus šīs grupas ir sarakstījis "Saule, Pērkons, Daugava" - kormūzikas dziesmu, kura daudzus saviļņo pat vairāk kā "Dievs, svētī Latviju".

Tomēr festivālā "Rodam Raunas novadā", kas iecienījis dažādu žanru augstvērtīgu mūziku, gluži labi iederēties arī "Sīpolu" huligāniskā puse. Šai saistībā atgādinām par grupas darbu blūza un disko stilos.
"Skaļās mūzikas koncertā" "Sīpolus" redzēsim atjaunotajā sastāvā – Mārtiņš Brauns, Niks Matvējevs, Aivars Gudrais, Juris Helvigs, Zane Gudrā un Ieva Sutugova.

Koncerta sākums 23. jūnijā paredzēts pulksten 22.00. Pēc tā balle Līgo nakts noskaņās ar "Rollman's Band". Ieeja uz koncertu un balli maksās 2 latus.

Iepriekš vēstīts, ka zemenēm veltītie svētki "Rodam Raunas novadā" sāksies 22. jūnijā ar "Klusās mūzikas koncertu" Drustu ciemā, kurā piedalīsies "Laiva", Mikus Straume, Kaspars Dimiters un Uģis Prauliņš.

Foto: Mārtiņš Brauns grupas Sīpoli koncertā Palladium. Foto (c) Ivo Blūms

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV