Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Prāta vētrai jauns video - "Europa"

Easyget.lv, 17.06.2013. 17:59 | komentāri (1)

Grupa "Prāta vētra" laiž klajā dziesmas "Europa" videoklipu
Prāta vētrai jauns video - "Europa"

Dziesma "Europa" ir no albuma "Another Still Life" (albumā "Vēl viena klusā daba" tā atrodama ar nosaukumu "Starp citu").

Videoklipa režisors ir grupas bundzinieks Kaspars Roga.

Jau vēstīts, ka grupa Prāta vētra šovasar uzstāties vērienīgajā Glastonberijas (Glastonbury) festivālā.

Gatavojoties savai debijai leģendārajā Glastonberijas festivālā, Prāta vētra 27. jūnijā sniegs koncertu Londonā, „Garage” klubā, kas būs grupas trešā uzstāšanās Lielbritānijas galvaspilsētā nepilnu divu mēnešu laikā.

Savukārt uzaicinājumu uzstāties pasaules lielākajā mūzikas un mākslas festivālā Glastonberijā prātnieki saņēma pagājušajā vasarā, kad grupas koncerttūres noslēguma koncertu 17. augustā Skonto stadionā apmeklēja festivāla viens no galvenajiem programmas veidotājiem Mārtins Elborns (Martin Elbourne). Noskatījies koncertu, viņš uzrunāja mūziķus par uzstāšanos Glastonberijā, kas šogad norisināsies no 26. līdz 30. jūnijam. Prāta vētras uzstāšanās Glastonberijā paredzēta uz otrās lielākās festivāla skatuves "The Other Stage" 29. jūnijā.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV