Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

„Fonoklubs” piedāvā brīvdabas skatuvi

Easyget.lv, 18.06.2013. 14:09

27. jūlijā Cēsu „Fonoklubs” iziet ārpus kluba telpām, uz brīvdabas skatuves pulcējot tādus māksliniekus kā „Pienvedēja Piedzīvojumi”, „Laime Pilnīga”, „Laika Suns”, „Indygo”, „The Velvet Supernova”, DJ Egons Reiters un daudzus citus.
„Fonoklubs” piedāvā brīvdabas skatuvi

Jau trešo gadu pēc kārtas „Fonoklubs”, svinot Cēsu pilsētas svētkus, darbību izved ārpus kluba telpām, piedāvājot bezmaksas koncertu visas dienas garumā, informē „Fonokluba” pārstāvis Jānis Sildniks.

Uz „Fono skatuves” skatuves, kas atradīsies klubam pieguļošajā Līvu laukumā, uzstāsies deviņas grupas un dīdžejs: „Pienvedēja Piedzīvojumi”, „Laime Pilnīga”, „Laika Suns”, „Indygo”, „The Velvet Supernova”, „Crow Mother”, „B Sea Surfers”, Miks Dukurs, kā arī viesi no Igaunijas – „Elephants From Neptune” un DJ Egons Reiters.

Pasākums plānots bez maksas un vecuma ierobežojuma. Precīzi uzstāšanās laiki tiks precizēti drīzumā, taču jau zināms, ka skatuve savu darbības laiku sāks plkst. 15:00. Paralēli sagaidāma atsevišķa programma kluba iekštelpām.

Vairāk: www.fonoklubs.lv

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV