Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

A-Eiropa klubā Coyote Fly atklās jaunu koncertsēriju

Easyget.lv, 18.06.2013. 17:59

Sestdien, 29. jūnijā, klubs Coyote Fly atklās pasākumu sēriju “Latvijas deju mūzikas leģendas”, turpmāk katru mēnesi piedāvājot Latvijas deju mūzikas populārāko grupu un izpildītāju koncertšovus.
A-Eiropa klubā Coyote Fly atklās jaunu koncertsēriju

Koncertu sēriju uzsāks Latvijā un Krievijā pazīstamā grupa A- Eiropa, kura savu darbību uzsāka 1999. gadā un šo gadu laikā ir iekarojusi plašu klausītāju uzticību un atzinību, kā arī savā īpašumā ieguvusi divus platīna diskus un turpina priecēt savus talanta cienītājus, radot arvien jaunas kompozīcijas.

„Esam uzsākuši unikālu pasākumu sēriju “Latvijas deju mūzikas leģendas” un reizi mēnesī uz kluba skatuves uzstāsies pēdējo gadu slavenākās deju mūzikas zvaigznes. Kā zināms - viss jaunais ir labi aizmirsts vecais, un mēs to pierādīsim, sagādājot saviem apmeklētājiem neaizmirstamus koncertšovus jaunā skanējumā,” stāsta Coyote Fly mārketinga vadītāja Kristīne Dombrovska.

Grupas A – Eiropa solists un dibinātājs Artūrs Duboks stāsta: „ Mums ir patiess prieks, ka tieši mēs esam uzaicināti atklāt vēl nebijušu pasākumu sēriju klubā Coyote Fly, jo, manuprāt, mēs esam pieskaitāmi pie tām retajām Latvijas grupām, kuras veiksmīgi un intensīvi darbojas arī tagad un neguļ uz iepriekšējo gadu veiksmes lauriem. Mums top jaunas dziesmas un klipi, tādēļ pagaidām ar „leģendām” gan būšu uz “jūs”. Visiem mūsu faniem būs lieliska iespēja dzirdēt tādus nemirstošos hitus kā „Meitenes Rīgā” „Beliji rozi” un „Jūrmala” u.c., kā arī iepriecināsim visus ar savām jaunākajām kompozīcijām un klubā Coyote Fly prezentēsim absolūti svaigu vasaras hitu -„Toljko tak””.

Pasākumu sērijas “Latvijas deju mūzikas leģendas” tuvākie koncerti:

  • 29. jūnijs - A-Eiropa
  • 20. jūlijs - Yana Key
  • 10. augusts - Otra Puse
  • 7. septembris - Agris Semēvics (100. debija)

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV