Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

„Nabaklab” notiks Saulgriežu laika koncerti

Easyget.lv, 19.06.2013. 17:18

20. un 21. jūnijā Vecrīgas klubā „Nabaklab” notiks Saulgriežu laika koncerti, kuros uz skatuves kāps folkmūzikas apvienība „Laiksne”, grupas „Ēnu kaleidoskops” un „Dūmu zārka zēni”, kā arī dīdžejs Valters K. un mixmeistars Raitis.
„Nabaklab” notiks Saulgriežu laika koncerti

Ceturtdienas vakara grupa „Laiksne” spēlē maigu un jestru postfolkloru, kam īpašu skanējumu piešķir grupas sastāvs – apvienībā spēlē piecas sievietes, vīriešu kārtas pārstāvim atstājot vien sitamo instrumentu vietu. „Laiksne” savu darbību sāka deviņdesmito gadu sākumā un kopš tā brīža grupas sastāvs vairākkārt mainījies, arī šī brīža mūziķiem daudz spēlējot un piedaloties dažādās citās folkmūzikas aktivitātēs un projektos. “Laiksne” ir grupa, kas spēlē mūsdienīgi interpretētu tautas mūziku noteiktam klausītāju lokam.

Pēc koncerta kluba mazajā zālē par pasākumam atbilstamu muzikālo noformējumu gādās pašmāju vinila plašu dīdžejošanas meistars – mixmaster Raitis.

Savukārt piektdien, 21. jūnija, vakarā klubā skanēs tautas mūzikas saknēs balstītas, taču jau daudz no tās attālinātākas skaņas grupu „Ēnu kaleidoskops” un „Dūmu zārka zēni” izpildījumā. Pēdējais no minētajiem ir grupas „Tesa” dalībnieku blakusprojekts, kas, atšķirībā no mūziķu pamatgrupas, atskaņo daudz ambientāku noskaņu mūziku.

„Nabaklab” atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12, abi koncerti sāksies īsi pēc plkst. 21:00.

Plašāk par klubu un mūziķiem:
www.nabaklab.lv
www.laiksne.lv
www.enukaleidoskops.lv
www.last.fm/music/Tesa

Foto: Ēnu kaleidoskops. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV