Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Pēc Jāņiem muzikālo piedzīvojumu uzsāks Velomūzika

Easyget.lv, 21.06.2013. 09:24

Kārlis Kazāks ar domudiebriem uz velosipēdiem dosies iepazīt Latgali un Sēliju
Pēc Jāņiem muzikālo piedzīvojumu uzsāks Velomūzika

Velomūzika ir mūziķu Kaspara Tobja (Dzelzs vilks), Jura Kroiča (Jauns mēness), Kārļa Kazāka, Māra Bīmaņa un draugu grupas piedzīvojums, kura neatņemamas sastāvdaļas ir mūzika un velosipēdi. Piedzīvojumā ceļotāji ļauj vietējiem iedzīvotājiem iepazīstināt ar sevi un īpašajām vietām apkārtnē. Un dziesmas, kas meklē vietas un brīžus, kad atdzīvoties klausītājos. Pagājušā gada piedzīvojumā tapušo filmu “Velomūzika” pēc pirmizrādes LTV7 ikviens interesents var bez maksas visā garumā noskatīties internetā.

“Velosipēds, daba, cilvēki un mūzika ļoti labi sader kopā - visas sastāvdaļas ļauj sajust viena otru, māca novērtēt un izbaudīt,” stāsta pasākuma iniciators Kārlis Kazāks.

Šogad Velomūzika sāksies uzreiz pēc Jāņiem, kad mūziķi un draugu pulciņš no Zilupes dosies iepazīt Latgali un Sēliju. Ceļojuma laikā paredzēts pabūt Vecslabadā, pie Rāznas, Daugavas lokos, Subatē, Ilūkstē un citur Latgalē un Sēlijā. Velomuzikālajam piedzīvojumam visērtāk sekot speciāli izveidotā sociālā tīkla kontā: twitter.com/Velomuzika, un mājas lapā www.kazaks.lv.

“Mūs drīkst meklēt, noķert un pievienoties, klausoties kādu no mūsu spontānajām uzstāšanās reizēm mežos, pieturās, vai it visur, kur vien mums sagribēsies, vai pabraucot kopā,” stāsta braucienu idejas autors.

Arī šogad Velomūzikas piedzīvojums tiks iemūžināts filmā, kuru veido Edgars Lūsiņš no “1000 jūdžu” komandas.

Velomūzikas dalībnieki aicina cilvēkus pastāstīt par interesantām vietām un cilvēkiem Jums apkārt, ne tikai Latgalē, bet visur Latvijā, jo jau tagad ir skaidrs, ka Velomūzika turpināsies. Visērtāk to paveikt sociālajā vietā Twitter vai mājas lapā www.kazaks.lv.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV