Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Kaspara Bindemaņa “Los Masculinos” izdod albumu

Easyget.lv, 21.06.2013. 09:59

Piektdien, 21. jūnijā Latvijas 1. Rokkafejnīcā Mārstaļu ielā 2/4 norisināsies Kaspara Bindemaņa un Jāņa Reiņa Barselonā dibinātā dueta “Los Masculinos” albuma prezentācija.
Kaspara Bindemaņa “Los Masculinos” izdod albumu

Albums tapis četros piegājienos 20 gadu ilgā laika posmā, piedaloties neskaitāmiem māksliniekiem. Tajā apkopotas dziesmas gan no 90. gadu projekta “Kaspar Bindeman & The Old Soldiers” laikiem, gan pēdējos gados Barselonā tapušās. Ieraksta gala variantā līdzās abiem dueta pamata dalībniekiem piedalījušies Latvijā pazīstami un leģendāri mūziķi – Vilnis Krieviņš (bungas), Skrips (bass), Juris Kulakovs (akordeons, taustiņinstrumenti), Līga un Zane Goiževskas (vokāls), DJ Monsta, Zintis Žvarts (saksofons) un Normunds “Sigals” Grīslis (trompete), Kristiāna Balčus (čells), kā arī perkusionists Tiago Loei no Brazīlijas un argentīniešu flautists un čarango ģitāras meistars Rosendo Martínez. Programma ieskaņota spāņu un angļu valodā, taču ir arī dažu dziesmu portugāļu, latviešu un krievu versijas.

Tā kā albuma radīšanas process bijis ļoti ilgs, arī izdots tas netiks vienā dienā, turklāt tā izplatīšanas veids būs visai netradicionāls. Sākot no 21. jūnija www.familiabuendia.com tiks augšupielādēts pa vienai dziesmai. Kad albums būs pilnībā publicēts, katru nedēļu tiks pievienots pa remiksam vai paplašinātai kādas dziesmas versijai. Dziesmas būs lejuplādējamas gan par brīvu, gan par maksu (tiem, kuru rocība ļauj un kuri uzskata, ka mākslinieki pelnījuši finansiālu atbalstu). Tiem, kuri gribēs iegūt savā īpašumā taustāmu mākslas darbu, nevis vienkāršu failu kaudzīti vai CD plastmasas vāciņā, savas iespējas un vēlmes attiecībā uz formātu un noformējumu būs jāizklāsta īsā aprakstā un jānosūta uz losmasculinos@familiabuendia.com. Ņemot vērā šo informāciju, pasūtītājs saņems unikālu Kaspara Bindemaņa roku darinātu albuma eksemplāru ar sērijas numuru un mākslinieku parakstiem – vai tas būtu CD, vinila plate, MP3 atskaņotājs, zibatmiņa vai magnetofona kasete.

Prezentācijas pasākums norisināsies fiesta latina ielas ballītes noskaņā ar multikulturālu elementu piesitienu. To ievadīs preses konferenc plkst. 16:00, kam sekos akustiskais koncerts uz āra terases, dažnedažādi kumēdiņi, paeljas panna akustiskais jam-session u.c. omulīgu, nepiespiestu gaisotni rosinošas aktivitātes, kas summēsies un kulminēs lielajā koncertā īsi pēc pusnakts.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV