Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Lauris Reiniks izdod jaunu dziesmu un video divās valodās

Easyget.lv, 21.06.2013. 10:07

Mūziķis Lauris Reiniks un „Izdevniecība MicRec” klausītāju vērtējumam nodod savu svaigāko muzikālo veikumu ar nosaukumu “Stāsti man”. Klausītājiem citās valstīs kompozīcija un video tiks prezentēta ar nosaukumu “Can’t Get Over You”.
Lauris Reiniks izdod jaunu dziesmu un video divās valodās

“Stāsti man” mūzikas autors ir Lauris Reiniks, bet vārdus sarakstījis Mārtiņš Freimanis un pats Lauris. Angļu versijai “Can’t Get Over You” Lauris ir gan mūzikas, gan teksta autors.

Dziesmas videoklips abām versijām tika filmēts nepilnas trīs dienas Latgalē, gleznainā vietā pie Rāznas ezera Kaunatas apkārtnē. Tā producents un viens no scenārija autoriem ir L.Reiniks, režisors Uģis Olte, bet operators Valdis Celmiņš, (Vides Filmu Studija). Scenāristi - Uģis Olte, Lāsma Lagzdiņa un Lauris Reiniks.

“Domājot šo video stāstu, es uzreiz zināju, ka mēs to filmēsim kaut kur Latgalē, jo man šķiet, ka tā ir vēl līdz galam neatklāta un neiepazīta pērle Latvijā, uz kuru ir vērts aizbraukt, pabūt ar sevi un izbaudīt to mieru un skaistumu. Un līdzīgi kā citos manos klipos, parādīt gan pārējai Latvijai, gan klausītājiem un skatītājiem citās valstīs! ”, skaidro Lauris Reiniks, piebilstot , ka no tēva puses viņā rit īstas latgaliešu asinis un šis video ir arī kā sveiciens senčiem.

Video klipa režisors Uģis Olte skaidrojot videoklipa stāstu piebilst: “Šis ir sirsnīgs un latviešu kino tradīcijās veidots stāstīts stāsts par vīrieti, kurš nezināma iemesla radītu skumju dzīts, dodas tādā kā attīrīšanās klejojumā pa Latgali, izdzīvojot sajūtas, kas daudziem bija svarīgas bērnībā. Viņš grib būt viens, kaut viss, kas viņam apkārt, nepārtraukti atgādina, ka neviens nekad nav viens.”

“Stāsti man” jau ir nonākusi visās Latvijas radiostacijās, bet angliskā versija “Can’t Get Over You” Igaunijas un Lietuvas radio. Vācijas mūzikas izdevniecība Cap Sounds, kas ir Universal partneris, jau atzinīgi novērtējusi “Can’t Get Over You” un parakstījusi līgumu ar Lauri Reiniku par šīs dziesmas izdošanu Vācijā, Austrijā un Šveicē.

Stāsti Man:

Can’t Get Over You:

Foto: Publicitātātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV