Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Robija Viljamsa koncerttūri “Take The Crown” iemūžinās Tallinā

Easyget.lv, 26.06.2013. 14:32

Desmit gadus pēc Robija Viljamsa leģendārā Nebvērtas (Knebworth) parka koncertieraksta jaunā turneja “Take The Crown” tiks filmēta Igaunijas galvaspilsētā Tallinā 20. augustā.
Robija Viljamsa koncerttūri “Take The Crown” iemūžinās Tallinā

Robijs Viljamss (Robbie Williams) “Take The Crown” koncerttūri uzsāka 14. jūnijā Dublinā, un tā ir viņa pirmā solo tūre stadionos kopš 2006. gada. “Robbie Williams - Live in Tallinn” tiks uzņemts vēsturiskā un īpašā vietā – Tallinas Dziesmu svētku estrādē. Jāatzīmē, ka koncerta dienā Igaunija svinēs Neatkarības atjaunošanas dienu.

“Līdz šim Igaunijā vēl neesmu uzstājies un esmu pagodināts, ka manu jauno šovu filmēs igauņiem tik nozīmīgā laikā – Neatkarības atjaunošanas dienā,” atzīst Robijs Viljamss.

Robijs Viljamss ir pirmā starptautiska mēroga mūzikas zvaigzne, kas Tallinā filmēs savu dzīvo uzstāšanos, tāpēc šī ir īpaša iespēja mūziķa faniem piedalīties vēsturiskā notikumā. “Robbie Williams - Live in Tallinn” režisēs Rasels Tomass (Russell Thomas) un Pēters Rebane (Peeter Rebane). Pēters Rebane, komentējot gaidāmos notikumus: “Mēs esam sajūsmināti, ka tieši Tallina izvēlēta par grandiozās turnejas vienīgo ieraksta vietu. Turklāt Igaunijas Neatkarības atjaunošanas diena noteikti šai naktij piešķirs īpašu noskaņu.”

“Robbie Williams - Live in Tallinn” tiek organizēts sadarbībā ar Igaunijas Tūrisma padomi un Tallinas pilsētu. Lai uzzinātu vairāk par Tallinu un Igauniju, informāciju meklējiet www.visitestonia.com.

Foto: Robijs Viljamss. Publicitātes foto

 

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV