Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Antras Stafeckas jaunais video tapis Ķemeru purvā

Easyget.lv, 27.06.2013. 09:44

Jaunā dziedātāja Antra Stafecka trešdienas vakarā jaunatvērtajā Daugavas koncertzālē prezentēja savas dziesmas „Kļūdu paradīze” video, kas tapis ekstrēmos apstākļos, meža vidū, naktī Ķemeru purvā.
Antras Stafeckas jaunais video tapis Ķemeru purvā

Galerijas:

Dziesmas „Kļūdu paradīze” teksta autore ir Antras mamma Ilze Mūrniece, bet producents un aranžētājs ir ģitārists un dziesmu autors Jānis Čubars. Dziesmas vokāla ieraksti un apstrādes process notika producenta Artūra Palkeviča vadībā.

Dziesma radās 2011.gada nogalē, kad Antra piedalījās TV šovā. „Dziesma ir par sajūtu - vainas apziņu, sāpēm, vājumu, zaudējumu, iekšējiem pārmetumiem, kas kā akmens, uz sirds uzkritis, neļauj dzīvot. Par to, kā cilvēks cenšas pats sev iedvest spēku un ticību tam, ka savas kļūdas var labot. Dzīvot, elpot, mīlēt no jauna!” skaidro dziedātāja.

Video pirmizrāde notika nesen atklātajā Daugavas koncertzālē, 11. novembra krastmalā 17, Rīgā. Pirms video pirmizrādes Antra sniedza belielu koncertu, piedaloties īpašajiem viesiem, kuru vidū bija Atis Ieviņš, Normunds Pauniņš no Otras Puses, Mārtiņš Ruskis un citi.

Video radošā komanda ir video producēšanas kompāniju „LV POP”, kuru kontā ir vairāki veiksmīgi video, tostarp arī Kašera „Mazliet bail” un Martas Ritovas „Mainiet vārdus” dziesmu video.

Video tika filmēts Ķemeru purvā, nakts vidū, ekstrēmos apstākļos. Filmēšana norisinājās no 3:00 naktī līdz nākamās dienas pēcpusdienai. Antra vēlās teikt lielu, personīgu paldies izturīgajiem puišiem, kas tēloja Antras „kļūdas” - Jānis Guļko, Jānis Zīle, Georgs Bormanis, Atis Čamanis, Aigars Larionovs. Paldies, arī optikas salonam „Pasaules Optika”, Jāšanas sporta skolai, zirgu nomai - "Imakas" un visiem tiem jaukajiem cilvēkiem, kas ticēja video idejai un palīdzēja video realizācijā! Video tapa ar Ogres pilsētas domi un Izdevniecību MicRec finansiālu atbalstu.

„..Tā bija neatsverami jauna pieredze ar ekstremālām sajūtām! Prieks par to, ka komanda bija perfekta! Bez panikas un liekiem jautājumiem darbi gāja uz priekšu bez nekādiem starpgadījumiem! Procesā pilnīgi visi iekšā bija uz visiem 100%! Un vieta bija perfekta, kā pasakās! Un mums izdevās uz to diennakti kļūt par pasakas galvenajiem varoņiem!..” par video filmēšanas procesu piebilst Antra.

„..Klips ir pievilcīgs ar to ka nokļūstam citur, jo ikdienu jau mēs redzam ikdienā! Tāpēc novēlu arī turpmāk būs radošiem un domāt plašāk!..” piebilst Ritvars no apvienības LV POP.

Runājot par nākotnes plāniem, Antra ir izvairīga: „Vienmēr visiem atbildu vienu un to pašu - mana māņticība neļauj stāstīt par saviem nākotnes plāniem, kamēr tie nav izpildīti. Savus sapņus piepildu, daudz un radoši strādājot. Top jaunas dziesmas, jaunas idejas. Kad viss būs pabeigts, Jūs būsiet pirmie, kas par to uzzinās.”

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV