Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Positivus ieskaņas pasākums notiks Ķīšezera krastā

Easyget.lv, 27.06.2013. 14:45

Sestdien, 29. jūnijā, Cabo Cafe notiks Positivus festivāla ieskaņas pasākums - Riga Black Balsam Cocktail Party
Positivus ieskaņas pasākums notiks Ķīšezera krastā

Positivus ieskaņas pasākuma grupu izvēle nav nejauša - gan Momend, gan Franco Franco festivālā muzicēs uz I love You skatuves un ir vienas no daudzsološākajām jaunajām Latvijas grupām.

Momend ir indie/neofolk grupa no Rīgas. Gan tekstos, gan muzikālajos izteiksmes līdzekļos grupas mūziku raksturo īpašs jūtīgums. Tā ir plūstoša un mainīga – paisumam seko bēgums, trauslam mieram – vētra. 2011. gadā Momend ieguva vairākas Latvijas jauno izpildītāju balvas, pērn tika izdots debijas albums Episodes of Trust.

Cēsu indie-pop mūzikas apvienības Franco Franco darbība aizsākās 2009. gadā. Šogad Franco Franco publicēja savu debijas albumu EP Color Me, kurā dzirdamas sešas stilistiski dažādas kompozīcijas, tostarp arī Grasshopper's Novel un Frank Killed Lee, kurai izveidots arī videoklips.

Pēc koncerta ballīti turpinās DJ Artūrs Mednis.

Ballītes dalībniekus izklaidēs pazīstamais bārmenis Ivars Rutkovskis (a.k.a. Biezpiens). Pasākuma apmeklētāji aicināti ierasties festivālam atbilstošos tērpos. Žūrijas vērtējumā stilīgākā dāma, vīrietis un pāris iegūs biļetes uz Positivus festivālu.

Pasākuma sākums plkst. 19:00, bezmaksas ieeja.

Positivus festivāls, kas ir lielākais mūzikas festivāls Baltijā, šogad jau septīto reizi notiks Salacgrīvā. Pirmo reizi festivāls norisināsies trīs dienas - no 19. līdz 21.jūlijam.

Foto: Franco Franco. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV