Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Krievijas pankroka grupa Tarakany! atgriežas Nabaklab

Easyget.lv, 28.06.2013. 09:44

Leģendārā Krievijas pankroka grupa „Tarakany!” svētdien, 21. jūlijā, otro reizi sniegs koncertu klubā „Nabaklab”.
Krievijas pankroka grupa Tarakany! atgriežas Nabaklab

„Tarakany!” ir viena no veiksmīgākajām un vecākajām pankroka grupām Krievijā, kas savu darbību sāka 1991. gadā un līdz šim izdevuši 13 albumus, neskaitāmus singlus, kā arī izlases kopā ar citām labi atpazīstamām Krievijas un citu valstu ska un pankroka apvienībām. Kā saka paši mūziķi, „„Tarakany!” savā pastāvēšanas laikā Krievijas koncertturneju ietvaros jau vairākas reizes nobraukuši 10 tūkstošu kilometru distanci no viena valsta gala līdz attālākajiem Krievijas nostūriem otrā pasaules malā.” Grupas pastāvēšanas laikā nospēlēti koncerti ar zināmākajām pankroka grupām pasaulē – „Misfits”, „NOFX”, „Sex Pistols”, „Stranglers”, „The Exploited” un daudzām citām, savukārt 2003. gadā „Tarakany!” devās Krievijas koncerttūrē kopā ar leģendārās grupas „The Ramones” bundzinieku Marky Ramone, ar kuru īpaši šiem koncertiem tika izveidots kopprojekts „Marky Ramone & The pinhead army”.

21. jūlija koncerta sākums paredzēts plkst. 21:00, taču klubs durvis vērs jau plkst. 20:00. „Nabaklab” atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12, Rīgā. Biļetes uz koncertu pieejamas visās „Biļešu serviss” kasēs un interneta vietnē www.bilesuserviss.lv. Pirmās piecdesmit biļetes pieejamas par īpašu cenu – Ls 3, vēlāk tā paaugstināsies.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV