Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Live Fest 2013

Easyget.lv, 28.06.2013. 11:16

30. jūnijs un 30. augusts, Jūrmala. 17. augusts, Kuldīga
Live Fest 2013

Programma īsumā:

30. jūnijā Dzintaru koncertzālē notiks pirmais no mūzikas festivāla Live Fest 2013 koncertiem.
Festivāla pirmais koncerts sola tikšanos ar vairākām pašmāju roka leģendām, gan arī pasaules slaveno britu grupu Animals and Friends.
Koncerta dalībnieki - Satellites.lv, Harijs Zariņš ar grupu Colt, Zig Zag, Linga, Igors Novikovs, Remix un festivāla īpašie viesi grupa Animals and Friends.

17. augustā Kuldīgas pilsētas estrādē uz skatuves kāps vairākas latviešu roka grupas - Linga, Dominiks, Colt un 70. gadu britu glamrock supergrupa Slade. Ne tikai lipīgi melodiskās rokbalādes, bet arī īpašā, teatralizētā skatuves izrāde un mākslinieku spilgtie tērpi ir grupas Slade vizītkarte.
Koncerta sākums plkst. 19:00.

30. augustā Dzintaru koncertzālē noslēgsies festivāls Live Fest 2013 ar grandiozu Sweet Soul Music Revue šovu, kas pasaules atzīnību ieguvuši ar tādām dziesmām kā “Funny Funny, Co-Co” un “Little Willy”. Tas ir trīs stundu šovs, kura laikā klausītājiem ir iespēja doties neaizmirstamā muzikālā ceļojumā, kura laikā tiek izpildīti hiti no vispasaules soula mūzikas ikonu, tādu kā Reja Čārlza (Ray Charles), Džeimsa Brauna (James Brown), Tīnas Tērneres (Tina Turner), Stīvija Vondera (Stevie Wonder) u.c. repertuāra.
Koncerta sākums plkst. 19:30.

Biļetes:

Biļetes nopērkamas www.bilesuparadize.lv un Biļešu Paradīzes tirdzniecības vietās visā Latvijā. Cena – no Ls 5-25.

Festivāla Live Fest 2013 mājaslapa: www.livefest.lv/lv/livefest

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV