Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

ISMS izdod 19. albumu "Burzma"

Easyget.lv, 28.06.2013. 15:19

Elektroniskās mūzikas projekts ISMS laiž klajā 19. albumu "Burzma" un piedāvā dziesmu "Trusene”
ISMS izdod 19. albumu "Burzma"

ISMS ir mūziķa, producenta un grafiskā dizainera Andra Grandberga solo projekts, kas aizsākās Ventspilī 1992. gadā ar albumu "Naids". Jaunāko ISMS albumu "Burzma" CD formā piedāvā NABA MUSIC.

"Burzma" ir ISMS 19. albums (viens no tiem kopā ar MC Big Name), no tiem pēdējie 14 ir radīti ar datortehnoloģiju palīdzību un ir definējams kā Underground Electronic.

ISMS "Burzma" ir apliecinājums tam, ka cilvēks ir radīts nepārtrauktai kustībai, kas izpaužas caur mūzikas notīm, digitālu ritmu, eksistenciāli-sirreālu domāšanu un balss erekciju.
Albumā "Burzma" ir 18 kompozīcijas, un, pagaidām, radio viļņos jau dzirdētas "Dodo" un "Tramīgs suns (laikam vilks)". Savukārt līdz albuma iznākšanai klausītājiem tiek nodots jaunākais skaņdarbs "Trusene" - metafizikāls dialogs no elipses līdz ironiskas bezgalības estētikai.

Klausītāju rokām un ausīm "Burzma" tiks pasniegta 4. jūnijā Radio NABA klubā NABAKLAB, koncertprogrammas īpašie viesi - ArNO, NEi, Bombey un PAA.

ISMS - tiem, kuri negrib!

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV