Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Uz rokfestivālu Klang! vedīs īpašs autobuss

Easyget.lv, 28.06.2013. 13:29

26. jūlijā no Rīgas centra reizi stundā kursēs autobuss, nodrošinot iespēju nokļūt tieši festivāla norises vietā Ķekavā

Jau ziņots, ka 26. – 27. jūlijā Ķekavas pagasta Klaņģu kalnā pirmo reizi notiks rokfestivāls „Klang!”, uz divām skatuvēm pulcējot latviešu roka un metālmūzikas lielākās zvaigznes.

26. jūlijā no Rīgas centra reizi stundā kursēs autobuss, nodrošinot iespēju nokļūt tieši festivāla norises vietā. Sīkāka informācija par transportu, kā arī ceļa un pasākuma teritorijas karte jūlija pirmajā nedēļā būs pieejama sociālā tīkla Facebook vietnē: https://www.facebook.com/kfestlv.

Festivālā uzstāsies „Dzelzs Vilks”, „Sanctimony”, „Inokentijs Mārpls”, „Preternatural”, „The Factor”, „Trendkill Method”, „Huskvarn”, „Relicseed”, „Indygo”, „Art of keeping secrets”, „Omerta”, „GhettoZloba” un citi, veidojot koncentrētu latviešu alternatīvās un smagās mūzikas programmu divu dienu ietvaros. Pirmajā gadā lielākā uzmanība pievērsta dzīvajai mūzikai un latviešu grupām, kuru vidū noteikti izcelsies sevi nule kā lieliski parādījusī grupa „Omerta”, kuru viens no pirmajiem koncertiem bija kopā ar grupu „Indygo” viņu albuma prezentācijas tūres noslēgumā koncertzālē „Palladium”, „Art of keeping secrets”, kuriem šogad gaidāms spožs debijas albums, leģendārā Jāņa Levita kolorītā apvienība „Velna Kalpi”, kā arī ļoti ilgi klusējusī apvienība „Cilvēks ar putniņu” un šā gada agrā pavasarī radusies grupa „Korozija”. Pēdējie solās būt sagatavojuši pārsteigumiem pilnu programmu labākajās Latviešu smagā roka tradīcijās.

Festivāla biļetes jau pieejamas iepriekšpārdošanā internetā par cenu no 7 Ls: https://www.ticketshop.lv/site/events/view/336. No 1. jūlija biļešu cena būs 10 Ls, bet pasākuma laikā biļetes varēs iegādāties pie ieejas par cenu 12 Ls. Teritorijā būs pieejama autostāvvieta, vieta teltīm, kā arī tiks nodrošināta ēdināšana un bārs.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV