Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Foto: 10. Kremerata Baltica festivāla atklāšana

EasyGet.lv, 30.06.2013. 11:58

No 27. līdz 30. jūnijam Siguldā ar noslēguma koncertu 5.jūlijā Rīgā norisinās desmitais Kremerata Baltica festivāls ar devīzi ,,Mēs - romantiķi”.
Foto: 10. Kremerata Baltica festivāla atklāšana

Galerijas:

Vēl šodien plkst.19.00 Siguldas koncertzālē,,Baltais flīģelis" iespējams apmeklēt festivāla Noslēguma koncertu. Koncertā piedalīsies Gidons Krēmers, Reinis Zariņš Un Kremerata Baltica. Diriģente Joana Malvica. Programmā: R.Vāgners, F. Lists, V.Barkausks, L.Desjatņikovs, D.Tabakova, G.Pelēcis un A.Pjacolla - skaņdarbi par vasaras tēmu, veltīti Gidonam Krēmeram un Kremerata Baltica.

Piektdien, 5. jūlijā, plkst.20.00 Rīgas SV Jāņa baznīcā notiks festivāla Rīgas Koncerts. Koncertā piedalīsies čellistsMiša Maiskis un Kremerata Baltica. Programmā: P.Čaikovskis, R.Šūmanis, P.Vasks

Biļetes nopērkamas Biļešu paradīzes kasēs.

Galerijā - foto no 10. Kremerata Baltica festivāla Atklāšanas koncerta mēģinājuma un koncerta 28.jūnijā koncertzālē ,,Baltais flīģelis".

Foto: Gidons Krēmers. Foto (c) Alberts Linarts

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV