Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

“Melo-M” Holivudā atklāj jaunu klubu

easyget.lv, 23.05.2007. 16:00

Latvijas čellu trio “Melo-M” mūziķi, kas patlaban atrodas turnejā Losandželosā, nupat saņēmuši uzaicinājumu atklāt jaunu mūzikas klubu Holivudā.
“Melo-M” Holivudā atklāj jaunu klubu

Jau pirmajās dienās Losandželosā “Melo-M” piesaistījuši sev pastiprinātu uzmanību, saņemot uzaicinājumu būt pirmajai grupai, kas muzicēs jauna kluba “Skinny's” atklāšanas ballītē.

“Melo-M” koncerts šajā klubā notiks jau trešdienas vakarā. “Vienmēr ir patīkami saņemt uzaicinājumus spēlēt vēl kādā vietā papildus jau ieplānotajiem koncertiem. Šoreiz gan īpaši priecē tas, ka uzstāsimies paši pirmie un atklāsim jaunu dzīvās mūzikas skatuvi,” no ASV ziņo grupas vadītājs Kārlis Auzāns.

Laikraksts “Los Angeles Times” jau nodēvējis “Skinny’s” bāru par svaigu atklājumu, kas piešķirs Holivudas nakts dzīvei jaunu kvalitāti.
Čellu trio “Melo-M” šobrīd atrodas klubu turnejā Losandželosā, kuras ietvaros pavisam sniedz septiņus koncertus dažādos pilsētas klubos.

Šie koncerti ir turpinājums pagājušā gada tūrei ASV. Pērn februārī “Melo-M” devās uz ASV muzicēt turienes latviešu kopienai, bet saņēma vairākus aicinājumus uzstāties klubos arī amerikāņu auditorijai. Toreiz veiksmīgie koncerti deva iespēju atgriezties ASV.
Jau drīz pēc atgriešanās no ASV “Melo-M” Latvijā laidīs klajā jaunu albumu, kurā būs iekļautas daudzu pasaulē populāru dziesmu versijas trim čelliem. Skaņdarbu klāsts solās būt plašs – no “The Beatles” līdz disko hītiem, filmu mūzikai un pat islandiešu grupas “Sigur Ros” skaņdarba versijai.

“Melo-M” pēdējā laikā ir viena no visaktīvāk ārzemēs koncertējošām latviešu grupām.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV