Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Kanādieši Young Rival uzstāsies „Nabaklab”

Easyget.lv, 02.07.2013. 13:16

Ceturtdien, 25. jūlijā, Vecrīgas klubā „Nabaklab” uzstāsies indie mūzikas apvienība „Young Rival” no Kanādas.
Kanādieši Young Rival uzstāsies „Nabaklab”

Grupas koncerts Rīgā būs daļa no „Young Rival” jaunā albuma „Stay young” koncerttūres, un Latvijā viņi viesosies pirmoreiz, informē kluba pārstāvis Edgars Āboliņš.

„Young Rival” radušies Kanādas pilsētā Hamiltonā 2000. gadu sākumā, vairākus gadus uzstājoties ar nosaukumu „The Ride Theory”, kurš tika nomainīts uz „Young Rival” līdz ar grupas sākotnējā ģitārista Kaila Kučmeja (Kyle Kuchmey) aiziešanu. 2007. gadā sekoja koncerttūres kopā ar tādām grupām kā „The Sadies” un „Born Ruffians”, bet „Young Rival” jaunākais albums „Stay Young” guvis neskaitāmu mūzikas apskatnieku uzslavas.

25. jūlija koncerta sākums paredzēts uzreiz pēc plkst. 21:00, biļetes pieejamas visās „Biļešu serviss” kasēs un interneta vietnē www.bilesuserviss.lv. Pirmās piecdesmit biļetes pieejamas par īpašu cenu, vēlāk biļešu cena paaugstināsies. Klubs „Nabaklab” atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12.

Vairāk:
www.nabaklab.lv
www.youngrival.com

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV