Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Wacken Metal Battle 2013 finālā sacentīsies septiņas grupas

Easyget.lv, 03.07.2013. 10:47

Piektdien, 5. jūlijā, klubā "Melnā Piektdiena" notiks Latvijas "Wacken Metal Battle 2013" konkursa fināls.

Latvijas "Wacken Metal Battle 2013" fināla uzvarētājs dosies uz pasaules lielāko Heavy Metal festivālu Wacken Open Air, Vācijā, kurā konkurēs ar grupām no 30 pasaules valstīm par iespēju parakstīt kontraktu ar vienu no lielākajām smagās mūzikas ierakstu kompānijām Nuclear Blast Records. Latvija vērienīgajā smagās mūzikas konkursā piedalās trešo gadu.

Iepriekšējos gados Latvijas grupas pierādīja, ka var sastādīt nopietnu konkurenci. Jau 2011. gadā apvienība Sacramental pārstāvēja Latviju starptautiskā konkursa finālā, kur pēc žūrijas balsojuma punktiem ieguva godpilno 3. vietu.

Šogad pēc diviem atlases koncertiem Latvijas finālā iekļuvušas un koncertā klubā „Melnā Piektdiena” uzstāsies septiņas grupas: Asthma, Burned in Blizzard, Eschatos, Legacy ID, Malduguns, NightTales un Rebel Riot. Kā viesi uzstāsies arī Latvijas "Wacken Metal Battle" divu iepriekšējo gadu uzvarētāji - grupas Sacramental un Opifex.

Grupu sniegumu vērtēs neatkarīga žūrija, kuras sastāvā ir iekļautas personas, kas darbojas Latvijas smagās mūzikas lauciņā. Arī skatītājiem būs iespēja izteikt savu viedokli par grupu, kurai ir jāpārstāv Latvija konkursa starptautiskajā finālā. Visiem koncerta apmeklētājiem tiks dota iespēja piedalīties balsošanā. Balsošanas rezultātu kopsavilkums tiks uzskatīts, kā viena žūrijas locekļa balsojums.

Fināla uzvarētājs dosies uz Vāciju piedalīties starptautiskajā finālā, kas notiks Wacken Open Air festivāla laikā no 31. jūlija līdz 3. augustam.

Koncerta sākums: 19:00. Ieeja no: 18:30. Biļetes varēs nopirkt kluba kasē. Biļešu cena: 2 Ls.

Informācija par pasākumu: www.melnapiektdiena.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV