Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Toms Grēviņš, Miks Dukums un Baiba Dēķena šonedēļ Liepājas pludmalē

Easyget.lv, 03.07.2013. 13:27

Svinot vasaras siltos vakarus un skaistos saulrietus, kokteiļbāra Red Sun Buffet Pludmales bārā šonedēļ patīkami pārsteigumi labas mūzikas baudītājiem - uzstāsies DJ Toms Grēviņš, Miks Dukurs un Baiba Dēķena.

Šodien, 3.jūlijā, uz bufetes skatuves kāps dziedātājs Miks Dukurs kopā ar bundzinieku Karl, solot enerģisku koncertu visiem ballētājiem, kuri arī trešdienas nesmādē naksnīgām izklaidēm.


Ceturtdien, 4.jūlijā, pēc sinoptiķu solītās tveicīgās vasaras dienas, par romantisku noskaņu un patīkama vasaras vakara atmosfēru pludmalē saulrieta laikā parūpēsies jaunā, talantīgā liepājniece – dziesminiece Baiba Dēķena, kuras mūzika dzirdama arī muzikālajā uzvedumā "Satiksimies vējā", kas tapis sadarbībā ar Liepājas reģiona dzejniekiem. Koncerta sākums plkst. 20:00.

Sestdien, 6.jūlijā, kārtīga Pludmales ballīte kopā ar vienu no šī brīža pieprasītākajiem, diskžokejiem – DJ Tomu Grēviņu, kurš dārza darbu nogurdinātos un pludmales saulē pārkarsušos solās „uzlikt atpakaļ uz kājām” un iekustināt deju ritmos. Būs arī radošas atrakcijas, citronu katapults un patīkamas balvas labākajiem no MC Raivii.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV