Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Latviešu-meksikāņu grupa Los Robotes laiž klajā jaunu dziesmu un videoklipu

Easyget.lv, 03.07.2013. 16:38

Mehiko bāzētā latviešu-meksikāņu grupa „Los Robotes” piedāvā jaunu singlu „Nada que” („Nekas, kas”), kā arī videoklipu dziesmai „Hanoi” („Hanoja”).
Latviešu-meksikāņu grupa Los Robotes laiž klajā jaunu dziesmu un videoklipu

Viens no grupas dalībniekiem ir Juris Tipa, kurš savulaik darbojies tādās mūzikas apvienības kā „Depo”, „Pasaules gaisma” un „STandART”. Pēc pārcelšanās uz Meksiku viņš kopā ar Sidneju Garsiju un Dali Lantzetu 2011. gadā izveidoja grupu „Los Robotes”, kas savu mūzikas stilu dēvē par bipolāro roku. Šobrīd grupā muzicē arī Dāvids Lantzeta un Kelvins Nosti.

Šī gada pavasarī „Molecula records” paspārnē iznāca grupas debijas albums „Hablando solo” („Runājot vienatnē”), kura pirmais singls „Hanoi” guva atsaucību arī Radio NABA viļņos, pavadot 10 nedēļas Top-25.

Albums „Hablando solo” pieejams lejuplādei grupas Bandcamp lapā http://losrobotes.bandcamp.com/, kā arī virtuālajos mūzikas veikalos iTunes, Spotify un Deezer.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV