Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

LMT Summer Sound ieskandinās Fontaine klubā

Easyget.lv, 05.07.2013. 09:58

Viena no spilgtākajām šī gada debijām grupa Komjaunatne un Liepājas poproka veterāni Willow Farm uzsāks LMT Summer Sound festivālu ar iesildīšanās koncertu ceturtdien, 11. jūlijā, klubā Fontaine Palace
LMT Summer Sound ieskandinās Fontaine klubā

LMT Summer Sound pre-party sāksies pulksten 22:00, ieeja Fontaine Palace klubā būs bez maksas. Festivāla organizatori norāda, ka šis ir arī labs iemesls ierasties Liepājā laicīgi, lai izvairītos no sastrēgumiem piektdienas vakarā - tie ir neizbēgami šosejas remontdarbu dēļ. Festivāla telšu pilsētiņa būs atvērta no ceturtdienas, 11. jūlija, pulksten 17:00.

Komjaunatne ir piecu cilvēku kolektīvs no Ogres, kas, neizdodot nevienu oficiālu ierakstu, grupa jau ir ieguvusi pašmāju kritiķu atzinību. Mūziķis un publicists Jānis Žilde tās skanējumu raksturojis kā "latviešu Pulp", savukārt pazīstamais radio dīdžejs Toms Grēviņš, nosaucot 2013.gada spilgtākos debitantus pašmāju mūzikā, minējis, ka Komjaunatne ir viena no oriģinālākajām Latvijas jaunajām grupām.

Willow Farm ir pop/rock grupa no Liepājas. Pirmo reizi grupa kopā uzstājusies jau 1994.gadā, 2011. gada decembrī klajā nāca grupas pirmais albums CD formātā – “Tev par to nekas nav jāzin”. Grupas dibinātājs ir Emīls Dreiblats, kurš joprojām ir tās līderis un dziesmu autors. Šobrīd ir ierakstītas vairākas jaunas dziesmas un turpinās darbs pie jauna studijas albuma.

LMT Summer Sound ir viens no lielākajiem vasaras festivāliem Baltijā, un ar katru gadu tā popularitāte būtiski aug. Festivāls notiks 12. – 13. jūlijā Liepājā, Jūrmalas parkā un pilsētas pludmalē. Divas dienas Liepājas pludmalē var vērot talantīgāko pašmāju un lielisku ārvalstu mūziķu uzstāšanos. Šogad festivāls piedzīvos ievērojamas izmaiņas un uz festivāla skatuvēm uzstāsies spožākās zvaigznes, kādas līdz šim redzētas.

Biļetes uz festivālu LMT Summer Sound nopērkamas Biļešu Servisa tirdzniecības vietās un ekase.lv. Festivāla 2 dienu biļete maksā Ls 18 vai Ls 20 ar vietu telšu pilsētiņā, savukārt VIP biļete maksā Ls 30 vai Ls 40 ar cenā iekļautu autostāvvietu. Vienas dienas biļetes cena ir 15 Ls. Iespējams iegādāties arī grupas biļeti sešām personām. Grupas biļetes cena ir Ls 90 bez vietas telšu pilsētiņā un Ls 100 ar vietu telšu pilsētiņā. Tuvojoties festivālam, biļetes kļūs dārgākas.

LMT Summer Sound uzstāsies Prāta Vētra (LV), Mika (UK), Aloe Blacc (US), Linda Leen (LV), Dons (LV), re:public (LV), Pienvedēja Piedzīvojumi (LV), Skyforger (LV), The Sound Poets (LV), Igo (LV), Dzelzs Vilks (LV), Sybil Vane (EE), Zebra Island (EE), Laika Suns (LV), Parara (LV), Momend (LV), The Stanleys (AU), Carnival Youth (LV), Electronic I (LT), Willow Farm (LV), Komjaunatne (LV), Laime Pilnīga (LV), Konstitūcija Tējā (LV), Jūdas Graši (LV), Rīta Stienis (LV), 7Dēli (LV), Burziņš Grimmētavā (LV), Gapoljeri (LV), Suņa Stunda (LV), Indygo (LV), Pirmais Kurss (LV), Crazy Strawberry (LV), 2Tie (LV), Pyro Trees (LV), DJ Šolis (LV), Rock The Dance (LV), Tomas (RU), Riga Metro (LV), Unknown Crusade (LV), Burned in Blizzard (LV), Inokentijs Mārpls (LV), Max Lomov (LV), Zazzy (LV), Andre Crash (LV), Uppfade (LV), Daniel Mariash (LV), Kaspar Kondrat (LV), Kris Hovel (LV), Malork (LV), Meic (LV), Bogdan Taran (LV), iO (UA), JOSS (UA).

Papildu informācija par festivālu: www.summersound.lv

Foto: Grupa Komjaunatne. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV