Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Atklāj Latvijā pirmo pop-up sociālo tīklu

Easyget.lv, 05.07.2013. 15:28

Uz laiku līdz vasaras izskaņai atklāts Latvijā pirmais pop-up sociālais tīkls “Latvian Music Summer 2013” www.musicsummer.lv.
Atklāj Latvijā pirmo pop-up sociālo tīklu

Sociālā tīkla lietotāji varēs pievienot un saviem draugiem ieteikt gaidītākos mūzikas festivālus, mūziķus un festivālu fotogrāfijas, kā arī laimēt ielūgumus uz vasaras gaidītākajiem festivāliem un iegūt praktisku informāciju par to apmeklēšanu, ieceri skaidro projekta vadītāja Jurita Krūma.

Latvian Music Summer ir radošās aģentūras JVeart iniciatīva, kas pie Latvijas melomāniem pirmo reizi nonāca 2012.gadā. Projekta, kas ik gadu mainīs savu veidolu, mērķis ir apzināt visus Latvijas mūzikas festivālus un padarīt tos zināmus un pieejamus ikvienam apmeklētājam. Šogad “Latvian Music Summer” atgriežas interneta vietnē www.musicsummer.lv 4.jūlijā kā Latvijā pirmais pop-up sociālais tīkls, kurš būs aktīvs un lietotājiem pieejams līdz vasaras izskaņai 26.augustā. Projekta lozungs - “mūzikas festivāli vēl nekad nav bijuši tik caurspīdīgi”.

“Latvian Music Summer neveido festivālu organizatori vai festivālu reklāmai atvēlētie budžeti, jo patiesa nozīme ir tikai mūzikai un tās klausītājiem. Tādēļ šīs nav sacensības festivālu starpā, jo katram no tiem mūsu sirdīs jau ir īpaša vieta. Latvian Music Summer ir patiess eksperiments starp mūziku, festivāliem un cilvēkiem, kas kopā veido vienu varenu piedzīvojumu divu mēnešu garumā,” par projekta tapšanu stāsta JVeart radošais direktors un “Latvian Music Summer” idejas autors Jānis Vērzemnieks.

Latvian Music Summer kā sociālais tīkls arī šogad būs vasaras galvenais mūzikas ceļvedis, kas apvienos vairāk nekā 40 lielākos šīs sezonas notikumus mūzikā. Katrs festivāls iegūs savu profilu, kuru veidos paši festivālu apmeklētāji. Tie varēs pievienot šovasar gaidītākos mūziķus, kā arī augšupielādēt savas atmiņas fotogrāfijās no iepriekšējiem festivāla norises gadiem.

Katrs melomāns varēs izveidot arī savu individuālo profilu, lai sekotu saviem gaidītākajiem festivāliem, mūziķiem un savu draugu aktivitātēm. Turklāt šogad portālā varēs rast arī sadzīviski praktisku informāciju, kas būtu noderīga festivāla apmeklētājam - transporta un naktsmītņu iespējas, izdevīgākās telšu un guļammaisu iegādes akcijas u.tml.

Pērn Latvian Music Summer tika veidots kā interaktīva tīmekļa afiša. Tajā līdzīgi kā šogad paši festivālu apmeklētāji pievienoja savus gaidītākos mūziķus un festivālus, veidojot neatkarīgu topu, kuru ietekmēja tikai un vienīgi festivālu apmeklētāju simpātijas. Kopumā Latvian Music Summer mājas lapa www.musicsummer.lv vasaras laikā tika apciemota vairāk nekā 12000 reizes. To paveica 1780 pašmāju melomāni, kuri par saviem gaidītākajiem mūziķiem pavēstīja 4304 reizes.

Papildu info | www.musicsummer.lv | www.jveart.com

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV